Mode
Najaarsgarderobe? Met deze 7 items ben jij in 1x klaar!

Najaarsgarderobe?

Met deze 7 items ben jij in 1x klaar!

Is jouw najaarsgarderobe toe iets nieuws waar je even mee vooruit kan, maar weet je écht niet welke jas, trui of schoenen je niet mag missen? Deze warme items zijn de afgelopen tijd het vaakst in het winkelmandje gestopt en wij vertellen je graag waarom.

Najaarsgarderobe? Met deze 7 items ben jij in 1x klaar!

Zit jouw nieuwe najaarsfavoriet er ook tussen? Check het! 👇

campbell classic sawman overshirt groen

1. Veelzijdig geruit Campbell overshirt

Diepe herfstkleuren, hippe ruiten en een warme wolmix. Wat wil je nog meer – voor het najaar? Een multifunctioneel overshirt draag je als extra laag over je trui op hele koude dagen, of als praktisch jack wanneer de zon zich nog éven laat zien. Combineer het met een effen trui en je favoriete jeans voor de perfecte herfstlook.

Campbell Classic Sawman Overshirt
denham trui ronde hals oranje bruin

2. DENHAM trui in trendy herfstkleur

Deze warme tint oranje is dé kleur van het najaar. 🍂 Daarnaast is een trui met een raglanmouw top wanneer je jouw goedgevormde schouders wil benadrukken. Draag op je favoriete winterse pantalon of combineer met een overshirt of stoer denim jack.

Is oranje niet jouw kleur? Gelukkig is deze raglan sweater ook verkrijgbaar in donkergroen of khaki.

DENHAM Trui
cycleur de luxe tubular sneakers bruin

3. Stevige Cycleur de Luxe Tubular sneakers

Kan jij niet kiezen uit al die rijke herfstkleuren? Laat de Tubular van Cycleur de Luxe nu net van verschillende kleuren voorzien zijn… Deze leren sneaker heeft een stoere uitstraling en een stevige zool met voldoende grip. Laat die blaadjes (of sneeuw) maar vallen, want dat kan je aan.

Cycleur de Luxe Tubular Sneakers

Kunnen jouw schoenen het najaar al aan? Check het met onze tips.


victim bernie 5 pocket beige broek

4. Broek in een najaarsstof

Corduroy oubollig, stoffig en alleen weggelegd voor je (groot)vader? Helemaal niet zelfs! Deze stoere stof geeft een stijlvolle twist aan iedere outfit. Perfect dus om te combineren met je winterse basics. Enneh… deze geribde stof houdt je lekker warm en heeft een lichte stretch voor voldoende draagcomfort. 👍

Victim Bernie 5-pocket
denham alexander parka winterjas zwart

5. Winterjas die alles aankan

Of je nu voor een manteljas of technische parka gaat, jassen worden dit seizoen net een tikje netter. Zelfs dit stoere, gevoerde model van DENHAM oogt netjes, maar is super functioneel. Zo ademt de parka voldoende, maar houdt het water of koude lucht juist tegen. Ideaal voor herfst en winter.

DENHAM Alexander Parka

Kan jij gure kou en regen aan? Doe de wintercheck voor jouw winterjas.


blackstone wg81 boots zwart

6. Warme boots voor warme voeten

Het hele najaar vooruit kunnen? Dan ga je voor stevige, maar nette laarzen om je voeten warm te houden. De Barbour Boot van Greve is een lekkere combinatie tussen stevige en een nette Chelsea boot. Kan prima onder je nette chino, maar ook onder je favoriete jeans.

Blackstone WG81 Boots
cast iron muts oranje bruin

7. Comfy muts voor koude dagen

Gure wind of miezerige motregen kan je aan met een lekker warme muts. Kies voor een model in een herfstige trendkleur -die eventueel past bij een ander onderdeel van je outfit. Kan je ook de wintermaanden nog even mee door. 👌

Cast Iron Muts

Meer winterse accessoires? Hiermee kan je het vriespunt aan.