Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Pochetten

18 Artikelen
Aantal per pagina
Filteren
Filteren

Pochetten

Online pochetten voor heren

Een pochet is de perfecte accessoire om uw geklede outfit af te maken. De pochet is een speciaal soort vierkante doek en zit opgevouwen in de borstzak van een colbert of blazer. Het is een kleine accessoire, maar met een grote uitstraling. Met een pochet kunnen mannen zich keer op keer onderscheiden, zonder daarvoor steeds een ander pak te moeten kopen. Door de brede collectie pochetten, met veel verschillende kleuren en prints, krijgt uw kostuum iedere keer weer een andere look. Het geeft uw pak net dat stukje extra. U shopt pochetten eenvoudig online bij Only for Men. 

In onze collectie vindt u heren pochetten van merken als Profuomo, Dutch Dandies en L.B.M. Een pochet kan op meerdere manieren gedragen en gevouwen worden. Wissel de vouwtechnieken af en creëer steeds een andere look. De pochet complimenteert uw pak en kan zelfs de stropdas vervangen. Ook kan de accessoire naar verschillende gelegenheden gedragen worden, zowel formeel als informeel. Vroeger werd de pochet het lefdoekje genoemd, waarbij lef is afgeleid van het Hebreeuwse ‘lebh’, dat moed en hart betekent. Durf het te dragen! 
 
Draagt u zowel een stropdas als een pochet, dan kunt u deze twee accessoires op elkaar afstemmen. Maar een pochet in exact dezelfde kleur of motief als de das, dat is niet de bedoeling. Een pochet hoort op het pak te worden afgestemd, en de stropdas op het overhemd. Bij Only for Men vindt u vele verschillende soorten pochetten en stropdassen. Van opvallende prints tot rustige kleuren. Zo hebben we altijd de juiste accessoires voor bij uw pak. Om inspiratie op te doen kunt u een kijkje nemen bij onze looks. Natuurlijk kunt u ook binnenlopen in één van onze winkels, waar we u graag helpen en adviseren. 
 
Pochetten zijn verkrijgbaar op de webshop van Only for Men en in onze winkels.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop