Categorieën

Artu Napoli

Aantal per pagina Uw filters
107 artikelen
Artu Napoli 

Herenkleding van Artu Napoli 

Het bekende herenkledingmerk Artu Napoli is zo’n negen jaar geleden opgericht in Breda. Dit exclusieve merk begon met twee enthousiaste ondernemers die een goed idee hadden. Samen met een Italiaanse producent begonnen zij met een overhemdenlijn van hoge kwaliteit. Vandaag de dag staat Artu Napoli voor handwerk, luxueuze stoffen en een prachtige afwerking van de herenkleding. 

Toen de vraag naar de overhemden voor mannen steeds groter werd, besloten de ondernemers om ook knitwear toe te voegen aan de collectie van Artu Napoli. In 2006 sloot een derde eigenaar zich aan bij de ontwerpers, wat zorgde voor een geheel nieuwe visie én een nieuwe kledinglijn. Samen ontwierpen ze strakke herenshirts met een perfecte pasvorm van hoogwaardige Italiaanse stoffen. Sindsdien is de herenkleding van Artu Napoli niet meer weg te denken uit de mannenmode. 

Volgens de eigenaren van dit bijzondere kledingmerk ligt hun kracht in het niet-logo principe. Het merk kent geen groot logo, maar onderscheidt zich visueel van andere merken door de hoge kwaliteit, de unieke materialen, de bijzondere kleuren en de klassieke look van de herenkleding collectie. De producten van Artu Napoli spreken voor zichzelf. 

Kledingmerk Artu Napoli staat voor authenticiteit, kwaliteit en ervaring. De exclusiviteit van deze herenkleding geldt niet alleen voor de collecties, maar ook voor het aantal verkooppunten. Artu Napoli is al langer verkrijgbaar bij een aantal winkels van Only for Men. Maar de hoogwaardige herenkleding is nu ook online te bestellen op de webshop! 

De collectie herenkleding van Artu Napoli bij Only for Men bestaat onder meer uit broeken, chino’s, jeans, overhemden, vesten, truien en pullovers. Je shopt de complete collectie voor mannen eenvoudig online. Na het plaatsen van de bestelling zorgen wij ervoor dat je je favoriete kleding snel in huis hebt. Makkelijk als je een keer geen tijd hebt om naar één van de Only for Men winkels te komen. 

Artu Napoli is verkrijgbaar bij Only for Men in Ede, Doesburg, Reusel en op onze webshop.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop