Log in en profiteer van extra voordeel!
Klantenservice
Inloggen
Categorieën

Atelier Cologne

Aantal per pagina Uw filters
10 artikelen
Atelier Cologne

Exotische herengeuren van Atelier Cologne

Bij Only for Men vind je naast kleding ook geuren en verzorgingsproducten voor mannen. Zo ook: Atelier Cologne Parfum. Sylvie Ganter en Christophe Ceryasel ontdekten hun gedeelde passie voor parfum en hun frustratie van korte ‘houdbaarheid’ van parfum op de huid. Zo ontstond het idee om zelf een huis op te richten met cologne. Dit bleek een groot succes en inmiddels zijn er allerlei varianten van de Atelier Cologne Parfum.

Het parfummerk uit Frankrijk heeft verschillende soorten geuren in haar grote assortiment en ook verschillende formaten. Je shopt ze in flesjes van 30 ml, maar ook van 100 en 200 ml. De parfums bestaan uit 15% of 18% pure parfum, wat ze zo bijzonder maakt. Een heerlijke geur die je lang blijft ruiken, waardoor je heel zuinig met het Atelier Cologne flesje kunt doen. Alle flesjes hebben een afneembare pomp met een spray waardoor het gemakkelijk in gebruik is. Deze mannengeuren lopen uiteen van vers gemalen rijp fruit, zoete bloedsinaasappel, noten, violet bladeren, vanille en citrusvruchten. Een mix van het heerlijke en fruitige exotische!

Atelier Cologne parfum is verkrijgbaar bij onze winkels in Doesburg, Reusel, Veghel, Voorburg en in de webshop van Only for Men.
Filters
Filteren per optie
Actieve filters
Verwijder alle filters

Maten

Wis

Kleuren

Prijzen

Categorie afbeelding
×
U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop