Barbecue Guide

Mannen van Nederland gaan voor de beste barbecue recepten.

Heb jij een onstilbare trek in roasted ribeye, smaakvolle pulled beef, aardse gepofte biet of malse bourbon spareribs van de barbecue? Heb je alleen geen idee waar te beginnen in een wereld van grills, smokers en rubs? Wij hebben de hulp ingeschakeld van Napoleon Grills, Vlogger Pitmaster X en verschillende foodbloggers voor de grill-liefhebbers van Nederland om een barbecue guide samen te stellen! Op naar een smakelijke en gezellige zomer! 

Likkebaarden event bij Only for Men filiaal Rosmalen

Op 12 mei kropen vijf foodbloggers achter de barbecue onder leiding van grillmeester Roel Westra voor een ware barbecue experience om de vingers bij af te likken. De inspiratie die de bloggers op deze dag opdeden, delen zij graag met je door middel van verrassende recepten voor op de grill die je terugvindt in de barbecue guide.

Even voorstellen: vijf bloggers, tien barbecuerecepten
Vol trots stellen wij graag onze foodbloggers aan je voor die hun inspiratie graag met jou delen: 

Michel (ghentlemensbbq.com): Michel is een liefhebber van less is more wanneer het op de barbecue aankomt, om zo beginners uit te dagen ook eens wat nieuws te proberen. Hij deelt zijn heerlijke recepten voor gevuld speenvarken filet en pulled beef.

Michael (grillfun.nl): Op Grillfun deelt Michael meerdere grilltechnieken op verschillende barbecues. Ook hij deelt sommige recepten in videovorm op Youtube. Zijn ribeye roast en Burger met appel zijn letterlijk om op te vreten.

Joost (eetman.nl): Eens toe aan wat anders dan eeuwig vlees op de barbecue? Dan ben je bij Joost aan het juiste adres. Hij daagt mensen graag uit eens iets nieuws te proberen en geniet ervan om te zien dat mensen zijn recepten uitproberen. Ga jij de uitdaging aan en probeer jij de verse falafelspiesen of salade met noten en Old Amsterdam?

Luuk (luukskitchen.com): Luuk is naast groot kook- en bakfan ook leerkracht op een basisschool. Gezond maar lekker genieten, dat is zijn motto. Daarom deelt hij met de barbecueliefhebbers van Nederland graag zijn recepten voor gezonde quinoasalade met gepofte biet en gegrilde inktvis met een Spaans tintje.

Boyke (spareribsproject.com): Barbecue, oven of slowcooker. Niets staat Boyke in de weg om lekker malse spareribs klaar te maken. Hij deelt niet alleen tips voor goede spareribsrestaurants, maar in het e-book deelt hij ook out-of-the-box ideeën voor smakelijke ananas-ribs en blauwe bessen met bourbon-ribs.

Loopt het water je ook nu al in de mond? Download dan snel hier onze barbecue gids of blader deze hieronder door. 
Categorieën

Filters

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Cookies

Onlyformen.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om je advertenties te kunnen tonen die bij jouw interesses passen. Klik hier voor meer informatie over de cookies die we plaatsen of wijzig je voorkeuren via “instellingen aanpassen”. Door op "accepteer cookies" te klikken geef je toestemming voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies.

U bezoekt onze website vanuit het buitenland.

Wij raden u aan om naar www.onlyformen.be te gaan. Bent u een Belgische klant? Bezoek dan onze Belgische webshop www.onlyformen.be voor de mooiste schoenen, kleding, accessoires en de openingstijden van onze winkels.

Nederlandse webshop Belgishe webshop