Lifestyle
Mannencadeaus voor de feestdagen

Deze cadeaus mogen niet ontbreken op je verlanglijst

Of het nu de stoomboot of de arrenslee is die jouw cadeaus komt brengen, de decembermaand zit vol verassingen. Weet jij nog steeds niet wat je moet vragen? Geen zorgen, want deze cadeaus wil iedere man wel uitpakken.

Mannencadeaus voor de feestdagen

1. Luxe handschoenen en warme mutsen

Genoeg van die ijzige vingers en rode oren, maar is het kiezen van de juiste warme accessoires lastig? Kies van voor accessoires in dezelfde kleur, bijvoorbeeld een prachtige contrastkleur die bij je jas past. Zwart, bruin en beige zijn altijd veilige keuzes. Een volledige set winterse accessoires zorgt bovendien voor een feestelijke (maar praktische) touch, vooral leuk om uit te pakken in de gezellige decembermaand.


Psst! Doen jullie niet aan lijstjes? Dan kan je altijd subtiel deze blog doorsturen naar vrienden en familie.


2. Fijne accessoires om je look af te maken

Een degelijke riem is altijd praktisch, zowel bij je pak als bij een chino. Maar let op! De maat alleen al maakt het een uitdagend cadeau. Hier komt een gevlochten riem goed van pas. Deze riemen hebben namelijk stretch - en kunnen op elke plek worden gesloten. En... als je een riem hebt zonder vooraf bepaalde gaatjes, is er altijd nog ruimte voor dat extra toetje. Naast een riem worden armbanden steeds vaker gebruikt om een outfit compleet te maken. Het is iets waar niet elke man aan denkt, maar het wordt zeker gewaardeerd.

3. Wat is er beter dan een goed boek?

Ook gedroomd van een carrière als professioneel voetballer? Met een biografie kun je het levensverhaal van jouw favoriete voetballer ontdekken. Maar... er is natuurlijk meer dan alleen voetbal. Bijvoorbeeld een kookboek waarvan je gaat watertanden. Of kies voor een schitterend koffietafelboek van TeNeues. Maak het compleet met een prachtige boekenstandaard voor het ultieme interieurcadeau.

4. Handig voor iedere man: de pasjeshouder

In de rij voor de kassa of op 't terras zie je er bijna altijd wel iemand mee. De pasjeshouder. Het is kleiner dan een portemonnee en veel overzichtelijker. Lekker praktisch en stijlvol cadeau dus. Kies een pasjesportemonnee met (óf zonder) extra ruimte voor briefgeld, bonnetjes en visitekaartjes.


Meer weten over deze slimme portemonnee? Zo werkt deze praktische gadget.


5. Verfijnde verlanglijst: prachtige interieurcadeaus

Twijfel je nog steeds over je verlanglijst? Voor mannen met een passie voor interieur zijn de geurkaarsen van Baobab en de roomsprays van Marie-Stella-Maris perfect. Ze ruiken niet alleen heerlijk maar voegen ook een opvallend accent toe aan je interieur. Geen fan van Geurende items? De verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris laten je huis én huid stralen! Ook wel zo fijn.