Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/05/Adam-klein.jpg

Beards and Boxers: de giftbox voor mannen Het perfecte cadeau - ook voor Vaderdag!

beards and boxers giftbox

De merken A-dam Underwear en Schorem hebben een nieuwe giftbox samengesteld met een boxer en verzorgingsproducten: ‘Beards & Boxers’. Een leuk cadeau voor iedere man. En met Vaderdag op komst is het helemaal een leuk idee.

Je vindt deze cadeauboxen in alle Only for Men winkels. Nog een fijne bijkomstigheid: met het kopen van een giftbox, steun je meteen het goede doel. Er wordt namelijk €10,- per verkochte giftbox aan KWF gedoneerd. Lees hier meer over dit toffe initiatief!

A-dam Underwear en Schorem

A-dam Underwear is een merk met opvallende boxers en zwemshorts in het assortiment. Deze shop je ook bij ons! De boxershorts van A-dam Underwear worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt en zijn gemaakt van biologisch katoen. Je kunt kiezen uit de leukste dessins! Voor deze cadeaubox werkt het merk samen met Schorem: dé old-school barbier van Rotterdam. Dit bedrijf is gespecialiseerd in klassieke kapsels en traditionele scheerbeurten. Daarnaast hebben ze een uitgebreide lijn met haar- en baardverzorgingsproducten onder de naam Reuzel.

De giftbox voor mannen

Wat zit er precies in de ‘Beards and Boxers’ giftbox? Zoals je al kan raden, zit er een boxer van A-dam Underwear in. De boxer is een limited edition en heeft een barbiers motief. De giftbox wordt compleet gemaakt met een Reuzel shaving cream en Reuzel after shave cologne. Oftewel: een toolkit voor iedere man en altijd een goed idee als je nog op zoek bent naar een cadeau, bijvoorbeeld voor Vaderdag. Wil jij er een aanschaffen? Je shopt de cadeaubox voor €29,95 in al onze winkels.

Geknipt voor Vaderdag

Naast de giftbox bieden we voor Vaderdag nog iets aan: een gratis knipbeurt! Wil jij jouw vader verrassen voor Vaderdag? Neem hem dan op 15 juni tussen 13.00 uur en 17.00 uur mee naar onze winkel in Nieuwegein, Voorburg, Rosmalen of Leidsche Rijn. Shop samen met je vader een leuk cadeau en laat jezelf of je vader kosteloos knippen of scheren door één van onze barbiers. Zo zien jullie er op Vaderdag perfect uit! Een plekje reserveren? Bel dan naar een van de deelnemende filialen. Wees er snel bij, want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar!

KWF – Mannen voor Mannen

Het idee voor deze giftbox is niet alleen ontstaan omdat de merken het leuk vonden. Ze wilden hiermee ook iets bijdragen aan het goede doel. Daarom wordt per verkochte gift box €10,- gedoneerd aan KWF. En dat is ook een reden waarom wij de cadeauboxen graag wilden verkopen in de Only for Men winkels. Met onze Mannen voor Mannen stichting zetten we ons namelijk ook in voor het KWF. Only for Men vertegenwoordigt op deze manier mannen op het gebied van mode, maar zet zich ook in voor mannen die zich in een minder positieve positie bevinden. Het goede doel van de Mannen voor Mannen Stichting is KWF. Prostaatkanker is namelijk één van de meest voorkomende ziektes onder de Mannen van Nederland. Daarom zetten wij ons hier graag voor in en daar sluiten deze cadeauboxen perfect bij aan.

Deel dit bericht: