Selecteer een pagina
Home 5 Geen categorie 5 Beste Herenmode Webshop en Winkelketen van Nederland!

Beste Herenmode Webshop en Winkelketen van Nederland!

Laatste update: 16 september 2015

Only for Men neemt voor de tweede keer de award voor Beste Winkelketen van Nederland en Webshop Award in de categorie herenmode in ontvangst. Only for Men laat met deze publieksprijs hier grote merken in de herenmode zoals C&A, De Bijenkorf en V&D en op online gebied Wehkamp, achter zich.

Personeel staat hoog in het vaandel
Piet Feenstra richtte in 2002 de eerste Only for Men store in Reusel op. Inmiddels bestaat het merk uit veertien fysieke winkels met een Nederlandse en Belgische webshop. “Wij zijn trots dat Only for Men grote merken in de categorie mannenmode achter zich laat. Dit is wederom weer te danken aan ons personeel, zij maken immers het verschil voor Only for Men”, aldus Arthur Feenstra mede eigenaar van Only for Men. Vorig jaar is Only for Men gestart met een Academy voor het personeel, dit heeft zijn vruchten afgeworpen.

Onderscheiden van de concurrent
Only for Men probeert altijd een stapje voor te zijn op haar concurrenten. Het mannenmodemerk onderscheidt zich op de markt door het grootste assortiment, mannelijke openingstijden, meerdere koopavonden, parkeren voor de deur en door het regelmatig organiseren van events.

Service en de behoefte van de ‘gasten’
Naast personeel is service ook belangrijk voor Only for Men. Het blijven doorontwikkelen en luisteren naar de behoefte en wensen van haar ‘gasten’. Aan de prijzenkast van Only for Men is te zien dat dit een goede combinatie is, want hij is al aardig gevuld. Een Thuiswinkel Award (2014) en een eervolle vermelding voor de Dutch Retail Experience Award (2014). Op de beoordelingssite Wugly.nl ontvangt het merk van klanten een ruime 8 als rapportcijfer. Naast de Mensperience store in Doesburg, wat alles voor de man samen brengt, van bar tot kapper tot maatwerk en atelier, heeft Only for Men er een geheel nieuw concept bij. The Bakery in de Bakkerstraat in Reusel. Een nieuw concept voor de echte ‘denim freaks’ die anders dan anders willen ‘fashion shoppen’ in een volstrekt unieke winkelsetting. De winkel is namelijk gevestigd in een voormalige authentieke bakkerij en heeft die ambachtelijke sfeer volledig behouden. Ga voor meer informatie over dit nieuwe concept naar www.thebakerystore.nl.

Over Only for Men
Only for Men streeft ernaar de meest spraakmakendste winkelketen van Nederland te zijn. Met een goede prijs-kwaliteitsservice, personeel die weet waar zij het over hebben, zodat het de moderne man van alle leeftijden op een duidelijke, ongedwongen en efficiënte manier aanspreekt. Het totaalconcept van Only for Men is een combinatie van eigentijdse kleding, A-labels, private brands, schoenen en accessoires voor een casual of zakelijke look.

De gasten van Only for Men ontvangen altijd goed advies op het gebied van verzorging en maken in een van de veertien fysieke winkels of online kennis met de nieuwste gadgets.

Presentatie IVA van Arthur Feenstra

Presentatie IVA van Arthur Feenstra

Arthur Feenstra, mede-eigenaar van Only for Men, heeft op dinsdag 15 maart een presentatie gehouden op de IVA. Tijdens de presentatie vertelde hij onder meer over de kracht van een goede marketingstrategie en hoe ondernemers zich hiermee kunnen onderscheiden van...

Only for Men opent Het Magazijn

Only for Men opent Het Magazijn

Only for Men opent medio april 2016 de deuren van een geheel nieuwe fashion outlet in Lelystad. De winkel, genaamd ‘Het Magazijn’, wordt de grootste mannenmode-outlet van Nederland met een oppervlakte van ruim 1200 vierkante meter. Hier wordt een enorm assortiment van...

Beste Herenmode Webshop en Winkelketen!

Beste Herenmode Webshop en Winkelketen!

Only for Men neemt de award voor Beste Winkelketen van Nederland en Webshop Award in de categorie herenmode in ontvangst. Het merk laat met deze publieksprijzen grote merken in de herenmode, zoals Zalando en C&A, achter zich. De herenkleding winkels van Only for...