Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/01/Speciaalbier-Klein.jpg

Bier en spijs -up your life!  

Voor de échte bierliefhebbers!

Speciaalbier

Voor de bierliefhebbers is het afgelopen jaar daadwerkelijk spectaculair geweest. De hoeveelheid aan bijzondere bieren die gelanceerd zijn waren enorm!  Het is moeilijk om alles bij te houden, maar wat een plezier hebben onze smaakpapillen gehad.

Ook het nieuwe jaar brengt weer veel goeds op het gebied van bier. Zo voorspelt bierproeven.nu de trend: een combinatie van bier én heerlijk eten. Lees er hier meer over!

Bieramisu

Kijkend naar het nieuwe bierjaar is er één goed voornemen wat boven alles uitspringt: bier en spijs. Er zijn vele combinaties mogelijk op het gebied van bier en heerlijk eten. Langzamerhand begint dit ook in restaurants steeds vaker naar voren te komen. Zo streeft ook bierproeven.nu er naar dat eind 2019 op veel meer menukaarten een biercombinatie komt te staan door koks, ondernemers, medewerkers, scholieren en consumenten te inspireren. Bier en spijs hoeft niet moeilijk te zijn als je maar rekening houdt met een aantal spelregels (die bierproeven.nu door middel van workshops uitlegt).

2019 wordt het jaar van het experimenteren en leren. Duik de keuken in met een mooie fles speciaalbier en ga proeven, ervaren en kijk wat je allemaal kunt maken! Bierproeven.nu is bijvoorbeeld zelf al bezig met het perfectioneren van hun ‘bieramisu’.

A match made in heaven

Mooie bieren en zorgvuldig bereid eten zijn een match made in heaven. Na een mooie winterwandeling op de bank met een stukje kaas of chocola of juist in de zomer in combinatie met een frisse salade of BBQ. Er is geen genietmoment denkbaar dat niet beter wordt met een mooi glas bier! Ga jij er ook aan meedoen dit jaar?

Een andere trend in Nederland: de biercocktails. Wij vertellen jou hoe jij zo’n lekkere biercocktail kan maken!

Deel dit bericht:

Geef een reactie