Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/02/Zwart-klein.jpg

Black is the new black

Om deze redenen draagt vrijwel iedereen zwarte kleding.

Veel mannen dragen de kleur zwart in hun outfit. Soms zijn het accenten en soms is het een hele outfit. Wanneer je zwarte items op de juiste manier draagt, kun je er erg stijlvol uit zien. Is zwart ook jouw favoriete kleur?

Black is the new black: zwarte kleding is ideaal voor mannen. Naast dat iedereen er goed uitziet in zwart, de kleur niet uit de mode gaat en dat het afkleedt, zijn er nog andere redenen dat zwarte kleding geliefd is onder de mannen. Wij vertellen je wat die redenen zijn.

Zwart is tijdloos

Je kan zonder je schuldig te voelen een dure zwarte jas kopen: over een aantal jaar zal je er nog volop van genieten. Niet alleen is zwart door de jaren heen tijdloos, maar ook per seizoen. Of het nu winter, herfst, lente of zomer is, zwart kan je altijd dragen.

The all fit colour

Zwarte kleding past overal bij. Al draag je opvallende kleuren met vernieuwende patronen: met een zwart shirt of een zwarte broek kan je de rest van je outfit samen laten komen. Daarnaast is zwart een groot voordeel wanneer je niet weet welke kleur het beste bij je past: zwart staat je altijd goed.

Vlekken?

Wanneer je in de kroeg staat of in het stadion van je favoriete voetbalclub, kan het voorkomen dat je wel eens een bierdouche krijgt. Heb je ooit iets met een rode kleur gegeten terwijl je een wit shirt aan had? Met een zwart shirt maak jij je daar geen zorgen meer om: wanneer je thuiskomt, gooi je ‘m snel in de wasmachine en er is niemand die jou in een vies shirt ziet.

Voor elke gelegenheid een outfit

Waar je ook naar toe gaat: met zwart zit je altijd goed. Wanneer je een afspraak hebt, maar de dresscode is onduidelijk, is zwart je beste vriend. Hierdoor ben jij niet overdressed maar ook niet underdressed.

Echte mannen dragen zwart. Het geeft een zelfverzekerde, chique en stoere uitstraling. Maar hoe draag je nou zwart-op-zwart? Wij geven tips om een all black outfit te dragen!

Deel dit bericht: