Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/12/black-tie-klein.jpg

Black Tie bij Only for Men Kom in de feestelijke sferen bij onze winkels!

Het is bijna zover! Kerst 2018. Iedereen is druk met het shoppen van de kerstcadeaus én een nieuwe outfit. Bij Only for Men laten we het shoppen rondom de feestdagen niet ongemerkt voorbij gaan en daarom organiseren we het Black Tie event!

Op 22 december zijn alle filialen van Only for Men volledig in feestelijke sferen. Ons personeel is gekleed volgens de dresscode Black Tie, maar er wordt vooral aan de klanten gedacht! Onder het genot van een mooi glas prosecco en een verse oester van één van de oesterdames, kunnen alle klanten feestelijk winkelen op zoek naar die ene outfit en de laatste cadeaus. Uiteraard staat het ervaren winkelpersoneel klaar om de klanten te voorzien van persoonlijk stijladvies!

Black Tie

Heb jij zelf ook een Black Tie event en weet je niet precies hoe jij je moet kleden? Wij vertellen je in deze blog wat de Black Tie dresscode inhoudt! In de decembermaand komt deze dresscode namelijk vaak voor. Ga bijvoorbeeld voor een Dutch Dandies smoking in combinatie met een mooi wit overhemd, een zijde pochet, bretels, een zwarte strik en zwarte lakschoenen met veters. En je bent helemaal klaar voor het event!

Locatie
In alle winkels van Only for Men (m.u.v. Het Magazijn te Lelystad). Kijk hier voor de adressen en openingstijden per winkel!

Deel dit bericht: