Mode
Bruidegom in zandkleurig trouwpak met getuige en vrienden in matchende outfit

Bruin of beige trouwpak saai? Onzin!

Op zoek naar het perfecte trouwpak voor je zonnige trouwfeest of buitenbruiloft? Bruintinten dragen we vooral in de zomer, maar toch leggen ze het vaak af tegen het ‘altijd goede’ blauwe kostuum. Zonde, vinden wij! Daarom delen wij onze favoriete trouwcombinaties met zandkleur, bruin en beige.

bruiloftsgasten vieren feest met bruidegom in beige thema

1. Traditioneel: beige driedelig pak

Ga je voor klassiek driedelig? Beige staat bijna iedereen goed. Kijk wel even of je niet te bleek wordt van de koele ondertoon, anders ga je voor een tintje warmer. Het voordeel van het gilet is dat je trouwoutfit in één keer netjes is. Zelfs als je jouw jasje uittrekt. Combineer jouw beige trouwpak met lichte wittinten en een subtiele print in de accessoires.

Trouwt jouw grote liefde in een ivoorkleur, lichtblauw, groen of bruin? Dan zijn jullie hét perfecte koppel. Maar dat wisten jullie natuurlijk al 😉.

2. Uitgesproken: tweedelig beige trouwpak

Trouw je op een landelijke locatie of midden in het bos? Dan past een mix & match bruine trouwoutfit perfect bij de gelegenheid. Draag hierbij een prachtig overhemd met luchtige stof zoals linnen. Deze look maak je extra nonchalant en stoer door er bretels en loafers bij te dragen.

Ga je voor bretels? Dan draag je geen riem. Die broek zakt echt niet af tijdens het jawoord, beloofd. 👀


Meer inspiratie? Duik eens in de trouwtrends van dit seizoen.


3. Sportieve stadsbruiloft in zandkleur

Wil je een afwisseling tussen je trouwoutfit voor het stadhuis, diner en feest? Ook dan is een driedelig pak ideaal. Zo draag je namelijk voor de ceremonie je colbert - en op het feest je gilet. Met de mouwen van je overhemd opgestroopt natuurlijk. Combineer met comfortabele nette (liefst spierwitte) sneakers en een comfortabel overhemd.

Je kan voor een luxe trouwstrik gaan of kiezen om de bovenste knoopjes van je overhemd open te laten voor een nonchalante look.

4. Tips voor je beige trouwpak of bruine ensemble

Hoewel natuurtinten iedereen staan, is het wel een specifieke kleur die écht het beste in je naar boven haalt. Met beige en bruin is dat natuurlijk niet anders.

  • Ben je blond en heb je een heel lichte huidskleur? Dan kan een lichte tint je bleker doen lijken. Een warmere zandtint is dan mooier voor jou.

  • Heb je rossig of bruin haar? Dan staan bruin en groentinten je vaak super.

  • Heb je een getinte huid? Dan zijn juist heldere kleuren, zoals de lichtere beigetinten helemaal jouw ding.