Mode
Van brunch tot familiediner: dit is jouw kerstoutfit

Van brunch tot familiediner:

dit is jouw kerstoutfit

Kerstdresscode al duidelijk of juist nog op zoek naar een toffe kerstoutfit? Hoe dan ook, de feestdagen zijn altijd een goed moment om je in te pakken voordat je aanschuift bij het kerstdiner of de brunch. Wij laten je onze favoriete outfits zien voor een geslaagde kerstlook!

Van brunch tot familiediner: dit is jouw kerstoutfit

1. Casual chique kerstoutfit voor de brunch

Is de sfeer ontspannen en relaxt? Dan draag je natuurlijk veel liever een comfy en casual kerstoutfit dan een pak. Ga bijvoorbeeld voor een jeans met stretch en een overhemd met pullover – of ga voor een lekker warme coltrui. Geen kerststress als het aankomt op je outfit, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Draag onder je jeans een paar stijlvolle Chelsea boots. Dat maakt de look netter en toch stoer.

2. Strak in pak tijdens het kerstdiner

Zijn de feestdagen voor jou juist hét moment om een pak te dragen? Kies dan bijvoorbeeld een geruit pak - of ga voor een mooie, rijke kleur. Maak een feestje van je look met feestelijke accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een tof pochet in je borstzak of draag een stropdas met een feestelijke print.


Hoe draag je de pochet juist? Wij leggen het je uit!


3. Kerst dresscode: Black tie

Is de dresscode van je kerstborrel black tie? Dan trek je uiteraard een smoking aan. Het tweedelige kostuum met een helderwit smokingoverhemd wordt alleen gedragen bij speciale feestelijke gelegenheden. De smoking is dus perfect voor kerst! Draag onder je smoking geklede schoenen, het liefst van lakleer - en maak je look af met een nette, zwarte vlinderdas.

4. Maak je kerstoutfit af met feestelijke accessoires

Is je kerstoutfit wel echt helemaal perfect? Met de juiste accessoires maak je ‘m helemaal af. Draag bijvoorbeeld een strik of stropdas om je outfit net een extra feestelijke touch te geven. Ook kan je kiezen voor een hippe schoen met een bijpassende riem. Of juist sfeervolle sokken. Zo ben jij in 1x klaar!


Is je verlanglijst niet af? Deze favorieten mogen niet ontbreken!