Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/07/blog-dresscode.jpg

Business dresscodes Met deze zakelijke kleding kom jij vlekkeloos je week door!

Het is weer maandag en na een gezellig weekend mag je weer aan het werk! De vraag is nu: wat trek je aan? Nette herenkleding is er namelijk in vele soorten en maten. Ga jij in pak naar kantoor of kleed je je liever iets meer casual op de zakelijke werkvloer? Met deze ‘business dresscodes’ zijn jouw dagelijkse outfits gevarieerd, stijlvol én comfortabel in één!

Nette kleding: een must voor mannen die werkzaam zijn in de zakelijke branche. Sommige mannen zijn verplicht elke dag in een herenpak op kantoor te verschijnen, bij anderen is de kledingstijl op de werkvloer íets informeler. Lees hier welke nette herenkleding het beste past bij jouw ideale werkweek!

Blue Monday

Het is weer maandag. Even flink bijkomen van een leuk weekend zit er niet in, er moet weer gewerkt worden! De maandag zo goed mogelijk doorkomen, begint al bij het kiezen van je outfit. Vrolijk de maandag daarom op met een opvallende outfit. Zakelijke kleding hoeft niet altijd saai te zijn, een mooie felle kleur kan óók als nette outfit. Combineer bijvoorbeeld een mintgroene trui met een blauwe chino en de maandag is zo voorbij!

Tie Tuesday

De maandag is voorbij, de dinsdag is het de hoogste tijd om productief te zijn! Meetings, afspraken en presentaties: op dinsdag zet jij je beste beentje voor en kom je met een keurige stropdas en net pak op tijd op je afspraak. Draag deze dag bijvoorbeeld een donkerblauw colbert, een net wit overhemd, een chique pantalon en mooie geklede schoenen. Met deze outfit is jouw business deal al afgesloten voordat het onderhandelen begonnen is!

Well-dressed Wednesday

Halverwege de week is het tijd voor de zakelijke kleding die écht bij jou past. Deze dag draag je een nette outfit waar jij je goed in voelt. Breek bijvoorbeeld, net als de week, je pak op door een colbert te combineren met een andere kleur chino of pantalon. Zo geef je jouw nette outfit een casual ‘twist’, maar blijf je tóch zakelijk genoeg voor op je werk. Draag op woensdag dus jouw favoriete business outfit en wees jezelf!

Turn Up Thursday!

Het is donderdag en dat betekent: het weekend is in zicht! Om alvast een beetje in de stemming te komen is deze dag perfect om een overhemd te dragen met een printje. Dit speelse maar toch nette overhemd wekt namelijk creatieve ideeën op die jij komend weekend in kunt plannen. Draag het overhemd met een rustige chino. Zo draag je, óók vandaag weer, zakelijke kleding én kom je alvast in de weekend sferen. Vergeet je mooie horloge niet!

Casual Friday

De deadlines zijn afgewerkt, de targets zijn behaald en de deals zijn gesloten: het is weer vrijdag! Op ‘casual Friday’ kleed jij je comfortabel en professioneel. Sluit stijlvol aan bij de vrijdagmiddagborrel en draag een colbert met een leuk overhemd en een sportieve jeans. Geniet van je weekend en tot maandag!

 

 

Wil je ook weten hoe jij je moet kleden tijdens een afspraakje? Lees hier welke outfit je draagt op je eerste date!

Deel dit bericht: