Mode
Campingoutfits voor heren

Hierin mag je gezien worden

Campingoutfits

Camper voor de deur en die out of office allang ingesteld? Dan is de vakantie officieel begonnen! Op de camping ga je voor praktische, maar stijlvolle looks. Met deze campingoutfits maak jij indruk op het kampeerterrein – zelfs met die wc-rol onder je arm.

Campingoutfits voor heren

1. Casual op de camping: de korte broek

Ga voor een comfortabele polo. Kamperen betekent namelijk niet dat je in je versleten T-shirt en jeans bij de tent zit . Een polo staat verzorgd en is ook nog eens goed te combineren met een short. Hou een warm vest bij de hand voor de avonduren. Deze look maak je compleet met stevige sneakers. Daar kan je namelijk ook prima een stuk mee wandelen door de duinen!

2. Eropuit: hapje eten of rondje fietsen

Gaan jullie een dorp verkennen of een stuk fietsen? Trek een chino of pantalon aan. Mét stretch natuurlijk! Luchtig linnen overhemd erop en jij bent klaar voor de verplichte vakantiefoto's. Rol de mouwen van je overhemd op. Wat ons betreft is dit de ultieme casual vakantielook. Trek je de natuur in? Dan bescherm je jezelf tegen teken met lange mouwen.


Nog geen tijd voor vakantie? Zo draag je de korte broek professioneel.


3. Naar de kust: in stijl naar het strand

Caravan op steenworp afstand van de zee? Geluksvogel! Onderweg voor een frisse duik ga je natuurlijk voor fijne slippers (ook top voor onder de campingdouche), je zwemshorts én een T-shirt. Vergeet je ook niet in te smeren. Rood staat niet overal zo goed bij.