Mode
Model met coltrui en jas in een huisje

Warm én stijlvol:

dit is hoe je de coltrui combineert deze winter

De coltrui is super praktisch en intussen al een échte klassieker. Lekker warm, stijlvol en eindeloos te combinereen. Draag je jouw turtleneck casual onder je overshirt of netjes met een colbert. Zo creëer je gemakkelijk een warme en geslaagde look. Ga jij voor super casual of juist op en top netjes? 👇

Model met coltrui en colbert op een bank, winterse sfeer

1. Altijd goed: boven een jeans

Wil je casual gekleed vandaag? Combineer je favoriete coltrui dan met een jeans. Ga voor een stoer model met een grovere structuur. Ideaal voor een comfortabele en stijlvolle najaarsoutfit met een donkere jeans (met stretch) en stoere boots. Natuurlijk draag je er een warme winterjas of slim overshirt over als je het herfstweer trotseert.

Geen boots-man? Met een paar stoere (hoge) sneakers kan je het koude weer ook zeker aan! 💪


Dagelijks warme outfitinspiratie? Volg ons dan op Instagram.


2. Casual en stoer: coltrui met spijkjas

Over overshirts gesproken… Op koudere dagen kan je gerust een spijkerjack of stevig overshirt met favoriete coltrui combineren. Kies bijvoorbeeld voor een coltrui in een lichtere kleur dan de tint van je denim jack. Deze outfit kan je combineren met stoere boots zoals Chelsea boots. Goede winterjas erover en jij bent klaar voor de koude dagen.


Heb jij eigenlijk wel een goede jas? Doe de wintercheck: heb jij de juiste warme winterjas?


3. Smart casual: coltrui en colbert

Netjes gekleed maar niet té? Nog een manier om de coltrui te dragen is natuurlijk onder je colbert. Deze outfit kan je combineren met een chino of een jeans. Kies voor de chino als je een nettere gelegenheid hebt en een jeans voor een meer casual outfit. Wat je ook kiest; deze outfit is perfect voor casual Friday op kantoor!

4. Formeel: coltrui onder pak

Is het bij jou op kantoor weer helemaal back to business? Combineer je pak eens met een coltrui. Zit lekker, staat netjes! 👌 Kies voor een soepelvallend, dunner model, zodat je jouw trui niet in je jasje hoeft te proppen.

Heb je een pak met print? Kies dan voor een coltrui in een kleur die in de print terugkomt.


Pakkenfanaat? Lees dan vooral onze onderhoudstips voor je pak.