Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2017/09/Corneliani-klein-1.jpg

Corneliani: het merk voor de zakelijke man

Vanaf nu ook online verkrijgbaar!

Ben jij op zoek naar zakelijke herenmode? Dan is het merk Corneliani perfect voor jou! We verkochten het merk al in onze winkel in Voorburg, maar vanaf dit seizoen vind je het ook online.

Corneliani is geschikt voor de zakelijke man die kwaliteit belangrijk vindt. De collectie bestaat uit prachtige herenmode. We vertellen je meer over het merk en de collecties!

Ontstaan

Corneliani is een Italiaans kledingmerk dat in de jaren 30 is opgericht door Alfredo Corneliani. Hij is begonnen met het produceren van regenjassen en jassen en vanaf 1958 heeft zijn zoon Claudio zijn bedrijf voortgezet. Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan alleen jassen en is uitgebreid met veel meer mannenmode.

Collecties

Momenteel wordt Corneliani wereldwijd verkocht in meer dan 70 landen. Het merk produceert voornamelijk kostuums voor heren, maar je vindt er ook prachtige overhemden en pantalons in de collectie. In het najaar wordt de collectie uitgebreid met winterjassen en sjaals.

Kenmerken

Hoogwaardige materialen, oog voor detail en een afwerking zoals je die zelden ziet. Daar staat het merk voor! Traditie en kwaliteit wordt gecombineerd met de wensen van de moderne man met een zakelijke levensstijl.

Corneliani blijft de kostuums verbeteren door zich te richten op een perfecte snit in combinatie met de juiste materialen. In de Only for Men winkel in Voorburg vind je een groot aanbod van deze prachtige kostuums. Naast kostuums shop je ook pantalons en polo’s bij ons. En vanaf dit seizoen shop je deze items ook online in onze webshop!

Deel dit bericht:

Geef een reactie