Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/03/Gezondheidsmaatregelen-onze-winkels-1.jpg

Coronavirusmaatregelen Hou onze kanalen in de gaten voor eventuele updates.

Coronavirusmaatregelen in onze winkels

Beste klant,

Ook wij volgen het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) nog steeds op de voet. Middels deze weg willen we je graag op de hoogte stellen van een aantal voorzorgsmaatregelen die wij treffen, waarbij veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers nog altijd voorop staan. Wij volgen te allen tijde de adviezen van het RIVM en de WHO op. Hou onze kanalen in de gaten voor eventuele updates. Onze maatregelen zijn voor het laatst geüpdatet op woensdag 14 oktober.

De volgende maatregelen gelden in onze winkels:

Openingstijden, trouwafspraken en persoonlijk stijladvies

 • Per heden zijn onze winkels iedere zondag open van 11.00 tot 18.00 uur. Met uitzondering van Geldermalsen.
 • Op koopavonden zijn we tot 20.00 uur open. Om je van dienst te kunnen blijven zijn, en de klantenstroom beter te spreiden, hebben wij extra koopavonden ingevoerd en zijn we op zaterdagen open tot 18.00 uur. Klik hier voor de openingstijden per winkel.
 • Het is mogelijk om buiten openingstijden een afspraak te maken voor persoonlijk stijladvies. Personal shopping is kosteloos en vrijblijvend.
 • Maak een online afspraak voor personal shopping. Zo kunnen wij volgens de RIVM richtlijnen je op een gepaste manier helpen. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, houden wij gedurende een afspraak 1,5 meter afstand. Wij vragen ook om jouw medewerking en begrip hiervoor.
 • Bij trouwafspraken met maximaal 3 personen naar de winkel komen. Dus; jijzelf en twee gasten.
 • Het opmeten van de boordmaat en taille kunnen wij momenteel gezien het directe contact niet uitvoeren. Bij een afspraak zullen wij je hierbij helpen om dit zelf te doen.
 • Het komt voor dat kleding moet worden afgespeld. Onze medewerkers zullen je van de zijkant of achterzijde afspelden om zo direct contact proberen te vermijden.

Maatregelen in de winkel

 • Wij ontvangen in onze winkel maximaal één klant per 10 vierkante meter. Zo kunnen wij de 1,5 meter norm handhaven. Op de poster aan de deur kan je zien hoeveel klanten er maximaal in de winkel aanwezig kunnen zijn.
 • Ons personeel draagt mondkapjes voor jouw en hun veiligheid. 
 • Helaas is het niet meer toegestaan om onze klanten te voorzien van een heerlijke kop koffie of andere dranken. Wel is het mogelijk om een koffie-to-go voor je te maken in de winkel.
 • Wij vermijden hand-op-handcontact zo veel als mogelijk. Je wordt verzocht om contactloos te betalen. Met pinpas, mobiele telefoon of creditcard. Is dat niet mogelijk? Dan wordt geld alleen via de toonbank, zonder direct handcontact, aangegeven.
 • Contactpunten zoals deurklinken, gemeenschappelijke ruimten, pinautomaten en kassa’s worden regelmatig schoongemaakt.
 • Op diverse plekken zijn (extra) handreinigers, zeep of ontsmettingsmiddelen beschikbaar.
 • Goederen liever niet direct teruggeven aan de medewerker. Plaats goederen op een centraal punt zoals een tafel of een eventueel aanwezig rolrek. Onze medewerkers kunnen goederen dan na gebruik eventueel desinfecteren.

Hoe werkt persoonlijk stijladvies?

Wij kunnen ons voorstellen dat winkelen nu anders is dan anders. Daarom kan je bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend gebruik maken van personal shopping. Hiervoor maak je gemakkelijk een afspraak via onze website. Je kan van tevoren je wensen en maten doorgeven, zo ben je nog sneller en gemakkelijker in één keer klaar. Uiteraard zorgen we tijdens een afspraak er altijd voor dat we gepaste afstand van elkaar bewaren. Zo blijft shoppen leuk en verantwoord.

Wij hopen je, gezien de genomen maatregelen, van harte welkom te mogen heten in onze winkels. Uiteraard staan we in de webshop ook gewoon voor je klaar, wanneer je je hier prettiger bij voelt. Door drukte kan het wel langer duren tot je bestelling binnen is.

Wist je dat wij online de beste deals hebben voor jou? Bekijk onze outlet of hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor de nieuwste deals en toffe acties.

Blijf gezond en pas goed op elkaar! Samen kunnen we het aan!

Met vriendelijke groet,

Team Only for Men

Deel dit bericht: