Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/03/Gezondheidsmaatregelen-onze-winkels-1.jpg

Coronavirusmaatregelen Hou onze kanalen in de gaten voor eventuele updates.

Coronavirusmaatregelen in onze winkels

Beste klant,

Ook wij volgen het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet. Middels deze weg willen we je graag op de hoogte stellen van een aantal voorzorgsmaatregelen die wij treffen, waarbij veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers voorop staan. Wij volgen te allen tijde de adviezen van het RIVM en de WHO op. Hou onze kanalen in de gaten voor eventuele updates.

Onze winkels hanteren per direct aangepaste openingstijden.  Medewerkers met griep of verkoudheidsklachten zijn uit voorzorg niet aanwezig. Heb je zelf klachten? Dan zien we graag op een ander moment terug of ben je altijd van harte welkom in onze webshop.

De volgende maatregelen gelden in onze winkels:

 • Wij vermijden hand-op-handcontact zo veel als mogelijk.
 • Je wordt verzocht om contactloos te betalen. Met pinpas, mobiele telefoon of creditcard. Is dat niet mogelijk? Dan wordt geld alleen via de toonbank, zonder direct handcontact, aangegeven.
 • Contactpunten zoals deurklinken, gemeenschappelijke ruimten, pinautomaten en kassa’s worden regelmatig schoongemaakt.
 • Op diverse plekken zijn (extra) handreinigers, zeep of ontsmettingsmiddelen beschikbaar.
 • Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, houden wij gedurende een afspraak 1,5 meter afstand. Wij vragen ook om jouw medewerking en begrip hiervoor.
 • Maak een online afspraak voor personal shopping. Zo kunnen wij volgens de RIVM richtlijnen je op een gepaste manier helpen.
 • Bij trouwafspraken met maximaal 3 personen naar de winkel komen. Dus; jijzelf en twee gasten.
 • Onze medewerkers mogen er zelf voor kiezen om gepaste afstand te bewaren gedurende de gehele service of afspraak.
 • Het opmeten van de boordmaat en taille kunnen wij momenteel gezien het directe contact niet uitvoeren. Bij een afspraak zullen wij je hierbij helpen om dit zelf te doen.
 • Het komt voor dat kleding moet worden afgespeld. Onze medewerkers zullen je van de zijkant of achterzijde afspelden om zo direct contact proberen te vermijden.
 • Goederen liever niet direct teruggeven aan de medewerker. Plaats goederen op een centraal punt zoals een tafel of een eventueel aanwezig rolrek. Onze medewerkers kunnen goederen dan na gebruik eventueel desinfecteren.
 • Barbieren in Doesburg en Voorburg zijn tijdelijk niet meer aanwezig in de winkels.

 

Aangepaste openingstijden:

Wij hanteren aangepaste openingstijden. Zo hebben we minder koopavonden dan je van ons gewend bent. Actuele openingstijden kan je vinden op de winkelpagina van jouw favoriete vestiging of bekijk voor een compleet overzicht onze aangepaste openingstijden.

Personal shopping

Wij kunnen ons voorstellen dat winkelen nu anders is dan anders. Daarom kan je bij ons altijd kosteloos gebruik maken van personal shopping. Hiervoor maak je gemakkelijk een afspraak via onze website. Je kan van tevoren je wensen en maten doorgeven, zo ben je nog sneller en gemakkelijker in één keer klaar. Uiteraard zorgen we tijdens een afspraak er altijd voor dat we gepaste afstand van elkaar bewaren.

Heb je al een afspraak om je trouwpak door te passen, of voor personal shopping, buiten de aangepaste openingstijden? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel om je afspraak te verzetten. Valt je afspraak binnen de openingstijden? Dan kan deze uiteraard doorgaan.

Wij hopen je, gezien de genomen maatregelen, van harte welkom te mogen heten in onze winkels. Een goede kop koffie staat zoals altijd voor je klaar. Uiteraard staan we in de webshop ook gewoon voor je klaar, wanneer je je hier prettiger bij voelt. Door drukte kan het wel langer duren tot je bestelling binnen is.

Wist je dat wij online de beste deals hebben voor jou? Bekijk onze outlet of hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor de nieuwste deals.

Blijf gezond en pas goed op elkaar!

Met vriendelijke groet,

Team Only for Men

Deel dit bericht: