Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2020/03/Gezondheidsmaatregelen-onze-winkels-1.jpg

Coronavirusmaatregelen Hou onze kanalen in de gaten voor eventuele updates

Coronavirusmaatregelen in onze winkels

Beste klant,

Ook wij volgen het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) nog steeds op de voet. Middels deze weg willen we je graag op de hoogte stellen van een aantal voorzorgsmaatregelen die wij treffen, waarbij veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers nog altijd voorop staan. Wij volgen te allen tijde de adviezen van het RIVM en de WHO op. Hou onze kanalen in de gaten voor eventuele updates. Onze maatregelen zijn voor het laatst geüpdatet op dinsdag 16 maart.

Plan vanaf 3 maart vrijblijvend je winkelbezoek in

Deze persoonlijke service heb je nog nooit ervaren! Vanaf 3 maart plan je gratis en vrijblijvend je winkelbezoek in bij je favoriete Only for Men filiaal. Dezelfde service die je van ons gewend bent, maar dan op afspraak. Wil jij morgen al die fantastische zomersneakers passen die je online hebt gezien of wil je met zijn tweeën komen? Neem dan telefonisch contact op met de winkel.

(Let op! Wij bevestigen je online afspraak altijd telefonisch. Zonder telefonische bevestiging is je afspraak dus nog niet bij ons ingepland. Dit doen we zodat we je wensen van tevoren kunnen bespreken en we de tijd in kunnen plannen die je nodig hebt.)

Tijdens jouw bezoek houden we rekening met het volgende:

  • In onze ruime winkels mogen we per 25 m² een klant ontvangen. Wil je met zijn tweeën langskomen? Overleg dit even met de winkel.
  • Een afspraak is geheel vrijblijvend en brengt dus geen aankoopverplichting met zich mee.
  • Het is mogelijk om je winkelbezoek buiten openingstijden te plannen. Neem hiervoor even telefonisch contact op met de winkel.
  • Bij aanvang van je winkelbezoek doen we een korte gezondheidscheck.
  • De basisregels gelden nog steeds: 1,5 meter afstand houden, handen desinfecteren bij binnenkomst, het dragen van een mondkapje en thuisblijven bij verkoudheidsklachten.

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur, zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur open (m.u.v. Geldermalsen).

Retourneren, afgeven en afhalen van maatwerk, vermaakte artikelen en gestoomde kleding

  • Kledingstukken om te laten vermaken, stomen of wassen kan je aan de deur afgeven en weer ophalen. Voor het wassen en stomen van kleding werken wij samen met de specialisten van dobbi.
  • Wil je een artikel ruilen of heb je een klacht? Dan kan je het beste contact opnemen met de desbetreffende winkel. We zullen in verband met de lockdown niet kritisch zijn op de 30 dagen retourtermijn, maar zorg wel dat je van tevoren contact opgenomen hebt met de winkel.

Bestellingen en geleverde pakketten op het DHL servicepunt

  • Het is mogelijk om je online bestelling gratis naar de winkels te laten versturen en af te halen aan de deur.
  • Alle Only for Men winkels zijn DHL servicepunten (met uitzondering van de winkel in Doesburg). Je kan dus nog steeds bij ons terecht voor het afhalen of retourneren van je pakketten.
  • Controleer de openingstijden voor je een DHL punt bezoekt.

Blijf gezond en pas goed op elkaar! Samen kunnen we het aan!

Met vriendelijke groet,

Team Only for Men

Deel dit bericht: