Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/12/Netflix-series-Klein.jpg

Dit zijn de beste Netflix series

Wij zijn er fan van!

Netflix series

Netflix is een streamingsdienst van series en films. De organisatie begon in 1998 met streamen in Amerika en in 2012 begonnen ze met streamen in Europa. Sindsdien is de streamingsdienst een favoriet bij een groot aantal mensen. Maar wat zijn de beste series?

We hebben veel series voorbij horen en zien komen. Ze zijn allemaal zo verschillend van elkaar dat het (bijna) onmogelijk is om de beste series eruit te zoeken. Toch hebben we ons best gedaan. Dit zijn volgens ons de beste Netflix series die jij niet mag missen!

Mad Men

Mad Men, wie kent de serie niet? De titel van de serie is een woordspeling ‘ad men’ (advertentieman) en ‘mad’ (het Engelse woord voor gek). Daarnaast was Mad Men de bijnaam van reclamemannen die op Madison Avenue in New York werkten. In de serie komen de verschillen van de jaren zestig tot de twintigste eeuw goed naar voren. De serie volgt Don Draper, de creatief directeur van het fictieve reclamebureau Sterling Cooper. En dat levert grappige momenten op!

Voor de science fiction liefhebbers

De populaire science fiction-horror serie, Stranger Things, is een combinatie van The Goonies, E.T. en The Thing. De serie speelt zich af in het dorp Hawkins, Indiana. Het hele dorp is in de ban van de mysterieuze verdwijning van de twaalfjarige Will Byers. Zijn vrienden willen niet wachten op het onderzoek van de politie en gaan zelf op pad. Ze ontdekken mysterieuze krachten die de overheid probeert te verbergen. Dat klinkt spannend!

Onze favoriet

We hebben het vaker over deze serie gehad, want wat is het een fantastische serie! Peaky Blinders speelt zich af in 1920 in Birmingham, Engeland. Net na de Eerste Wereldoorlog worden de mannen zonder opleiding of hulp terug de in de samenleving gezet. Om te overleven vormen ze een groep. Deze criminele bende raakt keer op keer verzeilt in bankovervallen en ruzies met criminele rivalen.

De serie voor de echte speurders

De Britse televisieserie die gaat over Sherlock Holmes en John Watson mag je ook zeker niet overslaan. Deze serie is gebaseerd op de boeken van Arthur Conan Doyle. Wat deze serie speciaal maakt is dat het in een modern jasje is gestoken. Het verhaal speelt zich af in modern London en in de boeken rookt Sherlock een pijp, maar in de serie heeft hij nicotinepleisters. Sherlock Holmes, gespeeld door Benedict Cumberbatch, is een detective die met de hulp van zijn vriend John Watson vele misdaden oplost.

Steven Knight, de bedenker van Peaky Blinders, heeft bevestigd dat er een film van deze serie komt! Hoe gaaf is dat? Wij vertellen je er alles over!

Deel dit bericht:

Geef een reactie