Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/01/Hotspots-Groningen-Klein.jpg

De hotspots van Groningen voor mannen

Zo ziet een weekendje in Groningen eruit!

Groningen

Groningen ligt in het noorden van het land en is vooral geliefd bij studenten. Maar is er genoeg te doen voor iedereen. Er is zelfs zoveel te doen, dat je er meteen een heel weekend voor uit kan trekken.

Naast feesten en eierballen eten hebben de Groningers veel meer te bieden. Wij vertellen je wat jij en je vrienden kunnen doen in het weekend dat jullie in Groningen zijn.

Het stripmuseum

Verslond jij vroeger ook stripboeken als Sjors en Sjimmie of Donald Duck? Dan is het Stripmuseum the place to be. Maar let wel op: het stripmuseum sluit op 2 maart en gaat daarna verder als ee onderdeel van het museum Storyworld. Hier krijg je niet alleen de Nederlandse strips te zien: ook strips, animatie en games van landen over de wereld kan je aanschouwen in dit museum. Storyworld zal namelijk draaien om het vertellen van verhalen in beelden. Welke stripfanaat wil dat niet zien?

Pitch & Putt

De golfbaan Pitch & Putt is voor iedereen boven de 7 jaar, ook wanneer je nog nooit een golfclub hebt aangeraakt. De baan is te klein voor een full swing, dus iedereen start met de halve swing. Kan jij bij de eerste baan een hole in one krijgen?

Indoor Soccer Centre

Wij houden wel van een potje voetballen, jij ook? In Groningen kan je natuurlijk buiten in het park voetballen. Maar bij slecht weer kan je naar het Indoor Soccer Centre. In dit sportcentrum kunnen jij en je vrienden helemaal losgaan. Voetballen, padel of bubbelvoetballen: het kan allemaal! Je moet natuurlijk wel van te voren even reserveren, maar dan hebben jullie ook sowieso uren vermaak!

Hoe wordt een Groningsbiertje gemaakt?

Regelmatig verzorgt Brouwerij Martinus rondleidingen en jij kan met je vrienden langskomen! Ervaar hoe Brouwerij Martinus het meest gedronken biertje in Groningen maakt. Daarnaast heeft Brouwerij Martinus een proeflokaal: hier kunnen jullie genieten van alle biertjes die de brouwerij maakt. Niet alleen hebben ze een proeflokaal, maar ook een restaurant. In het restaurant kan je genieten van het Groningse bier met een goed stuk vlees die bij jouw biertje past!

Wij vertellen je welke hotspots van Rotterdam je echt niet mag overslaan wanneer je een bezoekje brengt aan deze bruisende stad.

Deel dit bericht:

Geef een reactie