Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/12/Loterij-klein.jpg

De Mannen voor Mannen loterij van Only for Men

Maak kans op grote prijzen en steun tegelijkertijd de Mannen voor Mannen stichting!

Het eind van het jaar komt langzaam in zicht, daarom willen wij ons extra inzetten voor de mannen van Nederland die zich in moeilijke situatie bevinden. En dat gaan we doen met een loterij voor de Mannen voor Mannen Stichting!

Om deel te nemen aan de loterij, kan iedereen loten kopen van 17 tot en met 30 december en kans maken op mooie prijzen. De loten zijn verkrijgbaar in alle winkels (niet in de webshop) van Only for Men en een lot kost maar 2 euro! En dit gaat direct naar de Mannen voor Mannen stichting.

En de winnaar is….

Een loterij zou geen loterij zijn als er niets te winnen valt. We verloten dan ook vele prachtige prijzen. Zo maakt men kans op een A-Dam Underwear boxer, een bierproeverij voor 10 personen van bierproeven.nu, een 10-rittenkaart voor bioscoop Kinepolis, een compleet SnowWorld arrangement voor 4 personen, een geheel verzorgd diner bij sterrenrestaurant Da Vinci in Maasdracht en tot slot een complete outfit ter waarde van 500 euro bij Only for Men.

Iedereen met een lot maakt kans op deze prachtige prijzen! Op 7 januari vindt er een grote trekking plaats en daarna wordt zo snel mogelijk contact opgenomen met de gelukkige winnaars.

Mannen voor Mannen Stichting

De complete opbrengst gaat naar de Mannen voor Mannen stichting. Only for Men zet zich middels deze stichting in voor het goede doel, omdat er ruim 10.000 mannen per jaar prostaatkanker krijgen. Dit zijn er 10.000 teveel. Uiteindelijk overlijden er ruim 2.500 mannen aan deze ziekte. Only for Men heeft de Mannen voor Mannen Stichting in het leven geroepen om zich hier hard voor te maken! De opbrengsten van de loterij worden volledig gedoneerd aan de Mannen voor Mannen Stichting.

Deel dit bericht:

Geef een reactie