Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/02/AW1819_Trouwcampagne-1.jpg

De nieuwe trend: investeren in een vakantiehuis

Nederland gaat massaal op vakantie in eigen land.

vakantiehuis

Het komt steeds vaker voor: investeren in een vakantiehuis. We willen steeds vaker een weekend weg, maar we willen ook het idee hebben dat we thuis zijn. Maar nog niet iedereen is overtuigd. Want een investering kan spannend zijn, toch?

Investeren hoeft niet spannend te zijn volgens het Familieresort PUUR Exloo. Zij bieden de zekerheid van een vast rendement wanneer je investeert in het familieresort. We vertellen je hier meer over.

Gegarandeerd rendement

Elk vakantiepark biedt het: een gegarandeerd rendement. Maar omdat je van te voren vaak niet zeker weet of dat vakantiepark zich aan het rendement houdt, twijfel je snel of je wel moet investeren in een vakantiehuis. Wanneer je investeert in een vakantievilla van PUUR Exloo, bieden ze je (naast het gegarandeerd rendement) een huurgarantie.

Een vakantie zonder zorgen

Wanneer je op vakantie gaat wil je geen zorgen hebben, want je verdient je rust. Stel je eens voor: je rijdt het vakantiepark in en om je heen zie je alleen de natuur en je medevakantiegangers die rustig genieten van de omgeving. Je komt aan bij je vakantievilla en je vakantie gaat van start. Heerlijk toch? De beheerorganisatie van PUUR Exloo zorgt ervoor dat jij zonder zorgen kan genieten van jouw welverdiende vakantie.

Een goede ligging

Het gegarandeerde rendement komt tot stand door verschillende elementen. Kijk eens naar de ligging: PUUR Exloo ligt op een toplocatie. Het familieresort ligt in een gebied dat de bijzondere status van UNESCO Global Geopark heeft. Een rustige vakantie in de open natuur, wat wil een hardwerkende man nog meer?

Wist je dat het vrijgezellenweekend in de Only for Mension ook plaatsvindt bij Puur Exloo? De winnaar van deze actie gaat hier het beste mannenweekend ooit beleven.

Ben je van plan om op vakantie te gaan in eigen land? Dan hebben wij een leuk lijstje voor je verzameld met bezienswaardigheden in Nederland waar je (waarschijnlijk) nog nooit bent geweest.

Deel dit bericht:

Geef een reactie