Mode
De perfecte basics voor de man

De perfecte basics voor jouw garderobe

Kledingstress? Met de juiste basics ben je altijd in 1x klaar. Deze basiskledingstukken zijn namelijk gemakkelijk te combineren en voor (bijna) iedere gelegenheid geschikt. Wij vertellen je welke een echte aanwinst zijn voor jouw garderobe!

De perfecte basics voor de man

1. Een (wit) overhemd

Zakelijke én casual opties? Dan is een wit overhemd altijd goed. Investeer in kwaliteit. Dat blijft langer mooi. Dus heb je er langer plezier van. Hoe jij dat overhemd draagt? Rol je mouwen op en combineer het met een donkere jeans en sportieve sneakers voor een nonchalante casual chic look. Voor een meer formele gelegenheid draag je het overhemd op een pantalon met loafers.


Nóg meer inspiratie? Zo draag je het witte overhemd!


2. Effen T-shirt of polo

De polo draag je zowel netjes, sportief als stoer. Zo kan jij ‘m altijd aan! Hetzelfde geldt voor T-shirts. Deze zijn gemakkelijk te combineren met (bijna) alles uit je garderobe. Ga wel voor een effen kleur, dan zit je altijd goed. Vooral met kleuren zoals zwart, grijs of donkerblauw.

3. Een stijlvolle chino

Netjes, comfortabel en ook nog eens sportief. Er zijn maar weinig broeken zó veelzijdig als de chino. Dat maakt deze broek juist zo populair – hij is immers van alle markten thuis. Draag een chino formeel met een overhemd en colbert. Of combineer ‘m juist met een fijne polo en sneakers voor een meer casual look.


Sneakers die je outfit écht een boost geven? Die vind je hier!


4. Denim is het nieuwe denim

Denim blijft klassiek. Dit geldt zowel voor de jeans, het overhemd als het jack. Wij zien het spijkeroverhemd namelijk seizoen op seizoen terugkomen. Draag je jouw denim liever als extra laag over je T-shirt? Kies dan voor een dikker model overshirt of ga voor een denim jack. Investeren in goede jeans is nooit mis. Dit is hét perfecte item voor iedere dag en dus onmisbaar in je garderobe.


Naast de kleur moet ook de fit perfect zijn. Bekijk welke spijkerbroek pasvorm bij je past.


5. De veelzijdige trui

Van coltrui tot schipperstrui, deze truien heb je nodig! Of nouja, ze zijn wel handig in je kast. Ze zijn namelijk comfortabel, warm én netjes. Draag een schipperstrui over een overhemd. Dat is nog eens wat anders dan altijd dat pak of colbert. Ook een coltrui mag niet ontbreken. Maak je look af met comfortabele jeans en een paar sneakers.

6. Écht onmisbaar: ondergoed en sokken

Laten we niet vergeten: het juiste ondergoed en die comfortabele sokken zijn echt onmisbare basics. Een goede basis is gewoon essentieel voor een comfortabele outfit. Dus, kies voor kwaliteit en ervaar dag in dag uit het ultieme comfort.