Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/02/Trouwpak-kopen-klein.jpg

Dé trouwpak trends van 2019! In welk trouwpak verschijn jij op je bruiloft?

Een trouwpak kopen voor jouw grote dag is een belangrijk moment. Dat je jezelf goed voelt in je trouwpak is natuurlijk het allerbelangrijkste, maar wat zijn nu eigenlijk de trouwpak trends voor 2019?

Zo waren de casual pakken voor heren een tijdje populair, maar in 2019 zien we vooral de tijdloze stijl weer terug en daarbij mag het driedelige trouwpak zeker niet vergeten worden! Wij vertellen je wat de trouwpak trends zijn van 2019!

Driedelig pak

In 2019 kom je helemaal goed voor de dag als je op je bruiloft verschijnt in een driedelig pak. Het mooiste is natuurlijk als dit driedelige pak op je lijf geschreven is en je voor een maatpak gaat. Een maatpak wordt speciaal voor jou gemaakt en past perfect bij jouw lichaamsbouw. Door het gilet blijf je ook zonder jasje herkenbaar op de dansvloer als de bruidegom en ben je helemaal de man van de dag!

Een extra tintje

Als bruidegom val je sowieso op, maar wil je er een extra tintje aan geven? Dan zijn de bloemen of een print met bladeren de perfecte keuze. Voorheen zag je vaak alleen een print op het gilet, maar in 2019 is het helemaal hip om met een volledig trouwpak in print te verschijnen op de grote dag.

Traditioneel of een nieuwe kleur?

Wie van een rustig kleurtje houdt zit in 2019 helemaal goed! Zo zijn de zandkleur, bordeauxrood maar ook donkergroen de trendkleuren van het jaar. Verder kun je ook zeker kiezen voor een zwart of modieus grijs trouwpak als man. De traditioneel blauwe kleur is natuurlijk altijd goed.

An English Gentleman

Wil jij er op je bruiloft uitzien als een echte “English gentleman”, dan is het geruite pak echt iets voor jou! Zowel tijdens een winterse bruiloft in een zwaardere stof, als in een mooie lichte stof voor de zomer, zal de ruit het goed doen. Met een ruit in je pak ben je verzekerd van een modieus pak in 2019!

Wil je alles weten over de etiquette van een bruiloft? Lees dan hier waar jij rekening mee moet houden voordat de grote dag aanbreekt!

Deel dit bericht: