Selecteer een pagina
Home 5 Mode 5 Deel je trouwpak-ervaring en win shoptegoed

Deel je trouwpak-ervaring en win shoptegoed

Laatste update: 15 maart 2021
Trouwpak review en win

Het pak dat je als bruidegom draagt, bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt op jullie grote dag! Jouw ervaring met je trouwpak is dan ook veel waard voor toekomstige bruidegoms. Of je nu het afgelopen jaar in het huwelijksbootje stapte of al jaren gelukkig getrouwd bent: met jouw ervaring help je niet alleen toekomstige bruidegoms enorm, maar ook jezelf. Hoe dan? Gewoon, door jouw ervaring met het aanmeten van een trouwpak in onze winkels te delen! Met jouw review maak je  iedere maand kans op 50 euro shoptegoed!

Hoe doe je mee?

ontzettend verrast met de uiteindelijke trouwlook? Wanneer jij op de grote dag als geen ander straalde naast jouw grote liefde, horen wij dat natuurlijk graag.

Op The Perfect Wedding, Trouwen.nl  en Bruiloft.nl kan je een review achterlaten over jouw ervaring met je trouwpak en het aankoopmoment. Plaats jij je review op een van deze sites, dan weten toekomstige bruidegoms ons beter te vinden en maak jij automatisch kans om te winnen. Plaats je je review op alle drie de sites, dan maak je 3x zoveel kans!

Wanneer wordt er een winnaar gekozen?

Iedere maand aan het begin van een nieuwe maand wordt er een winnaar gekozen. Dit doen we tot en met september. Uit de inzendingen kiezen wij de leukste of meest bijzondere review. Houd dus vooral je geplaatste ervaring en onze social media in de gaten om te zien of je gewonnen hebt!

Afgelopen jaar deelden verschillende aanstaande bruidegoms hun visie op de bruiloft. Benieuwd naar hun verhalen? Lees dan onze blogserie ‘De man trouwt’.

Hoe help je toekomstige bruidegoms nog meer?

Het kiezen van een trouwpak is enorm persoonlijk en kan voor sommige bruidegoms lastig zijn. Daarom delen wij ook graag trouwinspiratie van al getrouwde koppels. Vind jij het leuk om op onze social media te verschijnen in je trouwpak die je bij ons hebt gekocht? Deel dan jouw foto via [email protected]!

Benieuwd welke trouwpakken we dit seizoen veel gaan zien? Ontdek de trouwpakkentrends van dit moment!

Lees ook

Meer tips en inspiratie

Wintercheck: Heb jij de juiste warme winterjas?

Wintercheck: Heb jij de juiste warme winterjas?

Natuurlijk is de herfst nog zacht en denk je nog lang niet aan de winter. Die tussenjas is nog prima voor een rondje wandelen of de zaterdagochtend boodschappen. Maar… voor je het weet wordt het weer ijzig koud en snak je naar een warme voering, winddichte stof en...

Najaarsgarderobe? Met deze 7 items ben jij in 1x klaar!

Najaarsgarderobe? Met deze 7 items ben jij in 1x klaar!

Is jouw najaarsgarderobe toe iets nieuws waar je even mee vooruit kan, maar weet je écht niet welke jas, trui of schoenen je niet mag missen? Deze warme items zijn de afgelopen tijd het vaker in het winkelmandje gestopt en wij vertellen je graag waarom.Zit jouw nieuwe...

5x een wit overhemd dragen

5x een wit overhemd dragen

We weten het… We zeggen wel vaker dat je iets in je kast móet hebben. Toch is een wit overhemd de ultieme basic. Nette outfit nodig? Wit overhemd. Liever een stoere look? Ook een wit overhemd. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar we gaan het je nóg gemakkelijker...