Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/01/Netflix-series-Klein.jpg

Deze series komen binnenkort op Netflix!

Wij kunnen niet wachten!

Netflix

Elke maand komen er nieuwe series, seizoenen en films op de op Netflix. Zo ook in het nieuwe jaar. Wij vertellen je van welke series er in het eerste kwartaal (januari, februari en maart) van 2019 een nieuw seizoen verschijnt!

Heb jij jouw favoriete serie al helemaal afgekeken of ben je al tijden aan het wachten op een nieuw seizoen? Uit een grote lijst (183 series) hebben wij vier series gekozen. Op de nieuwe seizoenen van deze series hoef jij niet veel langer te wachten!

Homeland

De serie Homeland begon in 2011 en is nog net zo populair als toen. In het eerste seizoen zien we Carrie Mathison die overgeplaatst wordt naar de afdeling Contraterrorisme van de CIA nadat zij een illegale operatie had uitgevoerd in Irak. Tijdens deze operatie was zij gewaarschuwd dat een Amerikaanse krijgsgevangene was overgelopen naar Al-Qaida. Carrie denkt te weten wie deze krijgsgevangene is en probeert de overheid te overtuigen. Maar omdat iedereen deze krijgsgevangene ziet als een oorlogsheld, gaat dat niet zo makkelijk.

Het is acht jaar later en seizoen zeven komt binnenkort op Netflix. Aan het begin van het seizoen woont Carrie bij haar zus en zet zij zich in voor de vrijlating van 200 medewerkers van de inlichtingendienst. Zij werden gearresteerd in opdracht van President Keane. Hoe zal dat aflopen?

Suits

Wij zijn er fan van: de serie Suits. Deze serie ging in 2011 in première met een lange aflevering: maar liefst 90 minuten. In 2016 begon RTL5 met het uitzenden van de serie, maar na zes afleveringen vielen de kijkcijfers tegen en heeft RTL besloten om de serie niet meer uit te zenden. Netflix dacht daar anders over en daarom komt het zevende seizoen van Suits op 25 januari op Netflix!

Laten we je geheugen even opfrissen. Dit is wat er in het eerste seizoen gebeurde (geen grote spoilers): Mike Ross is een college drop-out met een fotografisch geheugen. Hij werd geschorst en zijn droom om advocaat te worden viel in duigen. Toch krijgt hij, dankzij Harvey Specter, bij topadvocatenkantoor Pearson Hardman een baan als advocaat-stagiair. Iedereen denkt dat Mike een diploma bij Harvard heeft, alleen Harvey en zijn secretaresse Donna weten de waarheid. Wij zijn helemaal klaar voor seizoen zeven, jij ook?

Bates Motel

We hebben het in onze blogs nog niet over de Amerikaanse dramaserie Bates Motel gehad: ken jij deze serie al? Het Bates Motel verteld de voorgeschiedenis van de film Psycho, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Robert Bloch. De naam van zowel de film als het boek klinkt nu al spannend, toch? Binnenkort komt het vijfde seizoen op Netflix. Mocht je de serie nog niet kennen: wij vertellen je waar het eerste seizoen overgaat.

De weduwe Norma Bates verhuist met haar 17-jarige zoon naar White Pine Bay waar Norma een motel heeft gekocht. Dylan, de rebelse halfbroer van Norman komt op bezoek en verteld dat zodra hij het geld heeft, hij weg is. Daarnaast wil hij Norman meenemen, omdat zijn moeder geen gezonde invloed op hem zou hebben. Dylan en Norma weten echter niet dat Norman steeds vaker black-outs heeft nadat er vreemde dingen gebeuren rondom het hotel en het dorp. Wat is er met Norman aan de hand?

Gotham

De Amerikaanse misdaadserie Gotham is gebaseerd op personages uit de Batman-strips van DC Comics. Echter speelt deze serie zich jaren voor Batman af waardoor rechercheur James Gordon centraal staat. Binnenkort staat het vierde seizoen op Netflix. Weet jij al waar het eerste seizoen over ging?

Zoals we zeiden, speelt de serie zich af voordat Batman naar voren kwam. Echter is Bruce Wayne (de man acht het masker) in de serie Gotham nog een jonge tiener. Rechercheur James Gordon komt in contact met de jonge Bruce doordat hij getuige is van de moord op zijn eigen ouders. Gordon wil de moord maar al te graag voor de jongen oplossen, maar ontdekt al snel dat dit hem lijdt naar de gewelddadige maffia-bendes in Gotham City.

Wil jij jouw series zien alsof je in de bioscoop zit? Wij vertellen je meer over deze mini beamer!

Deel dit bericht:

Geef een reactie