Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2021/03/hond-uitlaten-outfit-heren.jpg

Dit draag je tijdens het uitlaten van de hond In 1x gekleed als een baas!

Wij weten ook wel dat je het liefst een super comfortabele outfit aan hebt wanneer je een rondje gaat lopen met je hond. Zelfs wanneer je tussen het thuiswerken door even een blokje om gaat. Wil je niet verbleken naast de natuurlijk charme van jouw huisdier? Zo kleed jij je als een echte baas! 

Wandeloutfit 1: tussen de videocalls door

Vlieg je van videomeeting naar deadline en moet tussendoor ook de hond nog uitgelaten worden? Met een praktische (thuis)werkoutfit ga jij gemakkelijk even een blokje om met je hond. Ga voor een half gevoerd colbert, zodat het geheel wat minder stijf voelt. Vooral een mix & match jasje is vaak comfortabel en multi-inzetbaar. Combineer dit met een fijne stretch jeans, strakke sneakers en een kleurrijk poloshirt. Kan je tenminste ook nog een rondje apporteren voor jullie weer naar binnen moeten. 

Door weer en wind naar buiten met Bella of Bikkel? Wij zetten de ideale jassen volgens hondenbazen op een rijtje.

Uitlaatlook 2: Weekend wandeling

Heb je in het weekend wat meer tijd om uitgebreid te wandelen en ravotten met je trouwe viervoeter? Ga dan voor een comfortabele chino. Ideaal wanneer je af en toe een sprintje moet trekken om je hond weer aan te lijnen. Combineer dit met een sportieve sweater en stoer overshirt. Zo kan je er met iedere temperatuur tegenaan en kunnen jullie heel wat kilometers maken in het lokale bos of park. 

Meer inspiratie? Draag dit trenditem seizoen in, seizoen uit met onze overshirt outfittips.

Outfit 3: Altijd goed voor het avond ommetje

Oké, oké… Wij weten ook wel dat die nette pantalon na werktijd vakkundig vervangen wordt door een joggingbroek. Toch kunnen jullie zelfs met het avondrondje goed voor de dag komen wanneer je een combinatie draagt met jouw favoriete basics. Bijvoorbeeld met een fijn T-shirt en denim overhemd. Eventueel nog een jas erover en die laatste wandeling van de dag wordt een eitje. 

Hoog tijd om van de stapavonden met je trouwe lobbes een waar uitje te maken? Via gekleedalseenbaas.nl maak jij niet alleen kans op een nieuwe outfit voor jezelf, maar ook op een jaar lang gratis hondenvoer voor je maatje. Dat wil je toch niet laten lopen?

Deel dit bericht: