Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/06/opreis.jpg

Dit is jouw paklijst voor een weekendje weg

Deze items mogen niet ontbreken in je weekendtas.

Het is zomer in Nederland! Tijd om te genieten van warme zomeravondjes op het terras en verfrissende dagen op het strand. Ons land kent talloze mooie plekjes en is daarom perfect voor een weekendje weg. Trek jij er één van de aankomende weekenden op uit met je vrienden of vriendin? Deze items neem je sowieso mee tijdens je weekendje weg!

Een weekendje naar Zeeland, Texel of Limburg? Of misschien toch nét over de grens, naar Gent of Düsseldorf? Voorkom vergeten spullen met onze zeven items die zeker níet mogen ontbreken in jouw weekendtas!

Portemonnee

Deze tip lijkt misschien zinloos, maar is het zeker niet. Mannen, we hebben het vast wel eens meegemaakt: je staat bij de kassa, portemonnee vergeten! Deze onhandige momentjes wil jij tijdens je weekend weg écht voorkomen en aangezien weekendjes weg vaak lastminute geboekt worden, behoort de portemonnee zeker tot onze lijst. Zorg dat je hem als eerste in je weekendtas stopt of houd hem, zelfs tijdens het inpakken, in je broekzak. Een portemonnee, zoals deze van Secrid, neemt tegenwoordig amper meer ruimte in beslag, dus last zul je er niet van hebben. Niet vergeten dus!

Boxershorts

Nóg zo’n item dat snel vergeten wordt: de boxershort. In alle haast zijn boxershorts niet iets waar je snel aan denkt. Je pakt natuurlijk veel liever je mooie overhemd en chino in, voor misschien wel je luxe diner op zaterdagavond. De boxershorts zijn onmisbaar! Je kan er nooit genoeg van meenemen. Misschien beland je wel in een zwembad of een meer? Dan is een boxershort extra méér dan welkom. Dit 3-pack van The BLUEPRINT is ideaal voor jou weekendje weg!

Polo

De polo: modern, trendy, stoer en casual. In de categorie herenkleding is de polo misschien wel het meest veelzijdige item. Onze top 10 polo’s bijvoorbeeld: nooit ‘overdressed’, nooit ‘underdressed’. Draag jouw polo, zoals deze van Tommy Hilfiger, wanneer je maar wilt. In de middag op het terras, in de avond tijdens het eten óf in de nacht tijdens het feesten: met de polo ben jij helemaal in stijl, inpakken dus!

Sneakers

Ook comfortabele sneakers mogen niet ontbreken tijdens jouw weekend weg. Je kunt ze in je weekendtas doen, maar wij adviseren je ze aan te trekken. Één paar schoenen is namelijk meer dan genoeg en het voordeel van sneakers is dat ze eenvoudig combineren en heerlijk zitten. Trek bijvoorbeeld deze sneakers van Nubikk aan: trendy én ideaal voor lange wandelingen door de door jouw uitgekozen stad!

Korte broek

De paklijst is natuurlijk niet compleet zonder korte broek. Wij mannen zitten namelijk niet te wachten op bloedhete middagen in onze jeans. De korte broek is modern en perfect te combineren met je al aangetrokken sneakers en je al ingepakte polo. Daarnaast neemt de korte broek, zoals denim van Lee, amper ruimte in beslag in je weekendtas. Genoeg ruimte over voor je toiletspullen!

Vest

Jouw aanstaande weekendje weg kan natuurlijk niet zonder vest in je weekendtas. Het vest is ideaal voor de afgekoelde avondjes op het terras of op je balkon en daarnaast zit hij natuurlijk ‘gewoon’ erg lekker. Dit trendy vest van Blue Industry combineert perfect met je sneakers en misstaat zeker niet tijdens een avondje natafelen!

Geurtje

Onze laatste tip om mee te nemen tijdens je weekendje weg: je favoriete geurtje. De mannenparfum wordt nog redelijk vaak vergeten tijdens het vullen van de toilettas. Wij mannen houden ons namelijk meer bezig met de functionele benodigdheden, zoals de tandpasta, de tandenborstel en de pot gel of wax. Vergeet daarom het geurtje niet, zodat jij tijdens je weekend altijd fris en fruitig ruikt. Deze geur van Nomenclature maakt jou onweerstaanbaar!

 

Miscchien boek je nog een lastminute stedentrip? Lees hier over je stedentrip in stijl!

Deel dit bericht: