Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/12/Hotspots-Amsterdam-Klein.jpg

Dit zijn dé hotspots van Amsterdam

Hier moet elke Nederlander ooit zijn geweest!

Hotspots Amsterdam

Amsterdam: dé stad waar elke Nederlander eens in zijn leven komt. Deze stad zit vol met toeristen, geschiedenis en cultuur. Amsterdam is een grote stad met vele bezienswaardigheden. Waar moet je beginnen?

Wij hebben uit de vele bezienswaardigheden een aantal hotspots gekozen die elke Nederlander ooit bezocht zou moeten hebben. Dit zijn dé hotspots van Amsterdam!

Amsterdam Dungeon

Dit ‘museum’ brengt je maar liefst 500 jaar terug naar de duistere geschiedenis van Nederland. Dit museum is echt alleen voor zij die stoer genoeg zijn en ervan houden om te schrikken. De toegang is dan ook echt alleen vanaf 14 jaar. Zo’n spannend museum heeft natuurlijk een spannend einde. Daarom sluit je de Amsterdam Dungeon af met een ritje in de achtbaan: hoe gaaf is dat?

Voor de kunstliefhebbers

Het Rijksmuseum is een van de belangrijkste en grootste musea van Nederland en zeer geliefd bij kunstliefhebbers. Ongeveer 200 zalen zijn gevuld met ruim één miljoen voorwerpen van de 17e-eeuwse Nederlandse meesters. Waar onder andere het meesterwerk van Rembrandt, de Nachtwacht, te zien is. Daarnaast is er geschiedenis, cultuur en kunst dat betrekking heeft op Nederland te vinden. Als je het hele museum wilt zien, heb je daar zeker een paar uur voor nodig. Maar jij als kunstliefhebber en kenner zal je zeker niet vervelen!

De Heineken Experience

Bij de Heineken Experience kom je alles te weten over het wereldberoemde biermerk Heineken. Het gebouw waar de Heineken Experience plaatsvindt, opende in 1867 als bierbrouwerij. Tijdens de tour leer je over de achtergrond van de brouwerij, het brouwproces en al het andere wat erbij komt kijken om het biertje te maken. Vanaf de dag dat de deuren opende tot de eerste slok waar jij en je vrienden na de tour van gaan genieten.

Mocht je het plan hebben om binnenkort een stad te bezoeken binnen Nederland? Dan is ’s-‘s-Hertogenbosch de stad waar je moet zijn. Wij vertellen wat dé hotspots van Den Bosch zijn!

Deel dit bericht:

Geef een reactie