Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/01/Maatpak-Vitesse-Klein.jpg

Dit zijn de nieuwe pakken van Vitesse! Ook jij kan je eigen maatkostuum samenstellen!

Vitesse

Al vier seizoenen is Only for Men trotse sponsor van Vitesse. Ook dit seizoen hebben we er weer voor gezorgd dat de gehele selectie er strak bij loopt!

Ben je benieuwd van welke merken de outfits van zowel de staf als de spelers zijn? Wij vertellen je meer over de complete outfit en de merken!

Wat draagt de staf?

Zowel de staf als de spelers dragen hetzelfde maatpak, maar misschien is je al opgevallen dat de overige items anders zijn. De staf draagt namelijk een knitted wit overhemd van Profuomo. Dit overhemd combineert het mooie van het traditionele shirt met het comfort van bijvoorbeeld een polo. Daarnaast draagt de staf suède schoenen van Giorgio. De unieke en handgemaakte schoenen van Giorgio zijn van hoge kwaliteit en dat stralen de schoenen ook uit. Je krijgt het beste door de Italiaanse finesse en het Hollandse draagcomfort.

Wat dragen de spelers?

Naast het maatkostuum dragen de spelers een coltrui van Profuomo. Kenmerkend voor Profuomo is de kwaliteit en de actualiteit van de producten. De stijl van het merk is een mix van klassiek en modern. Hierdoor ontstaat een stijlvolle collectie van hoge kwaliteit met speciale zorg en aandacht voor het ontwerp- en productieproces. Onder het maatpak dragen de spelers witte sneakers van Giorgio.

Vitesse teamfoto Only for Men
Vitesse teamfoto Only for Men
Vitesse teamfoto Only for Men

Maatpakken Dutch Dandies

De maatpakken zijn van het merk Dutch Dandies. Dutch Dandies is een merk dat de dandy lifestyle hoog in het vaandel heeft staan. De man die vanuit zijn levensvisie veel aandacht besteedt aan zijn uiterlijk, dat is een echte Dutch Dandy. Rauw en ongeschoren, maar dan met een grote feeling voor stijl en details. De ideale Dutch Dandy weet de karaktereigenschappen van een klassieke Dandy in de moderne wereld te vertolken.

Bekijk hieronder het filmpje van Vitesse!

Stel je eigen maatpak samen

Wil jij ook een maatpak net zoals Vitesse? Dat kan! Je kunt bij ons namelijk een maatpak compleet naar eigen wens samenstellen. Voordat we daarmee beginnen, meten we eerst stap voor stap jouw maten op. We houden rekening met de pasvorm die jij het liefst draagt tijdens het opmeten van jouw maten, zodat het kostuum exact afgestemd is op de stijl die bij jou past. Zodra we je precieze maten weten, gaan we je kostuum samenstellen. In deze stap kiezen we de mooiste stoffen variërend van katoen, wol of zijde. Ook bieden we je hier de mogelijkheid om te kiezen uit honderden verschillende knopen, zakken, voeringen en unieke details. Maar naast maatpakken, kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor een enorm aanbod geconfectioneerde kostuums van topmerken!

Wanneer je wat kleiner bent dan de gemiddelde man kan het soms lastig zijn om de juiste kleding te vinden. Daarom geven wij stijladvies aan de wat kortere mannen!

Deel dit bericht: