Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/01/Reistrends-Klein.jpg

Dit zijn de reistrends in 2019

duurzaam, een keer iets anders en less is more!

Reistrends

Op vakantie gaan wordt steeds belangrijker voor Nederlanders: het maakt eigenlijk niet uit waarnaartoe. In 2018 experimenteerde we al meer door een bezoek te brengen aan nieuwe, onbekende landen. Nu het 2019 is, zijn er ook weer nieuwe reistrends onder de mannen van Nederland.

IJsland, Japan of toch Frankrijk: wat is jouw favoriete vakantiebestemming? Het belangrijkste is tegenwoordig dat je even weg bent van de drukte. Wil jij ideeën opdoen voor het nieuwe jaar? Wij vertellen over de belangrijkste reistrends in 2019!

Duurzaam reizen

We kunnen er eigenlijk niet meer omheen: iedereen heeft het er wel over. Vliegen is milieuvervuilend, daarom pakken steeds meer mensen de trein als dat kan. Een tour op de olifant (of een ander dier) gaat ook minder gebeuren: we verdiepen ons liever in de lokale bevolking. Ook gaan we ons massaal bezig houden met de milieuvervuiling in het land waar we naar toe gaan. Want die vervuiling kan niet meer, toch? Met onze herbruikbare flessen gaan we op pad (lopend of op de fiets natuurlijk) en genieten we van wat de natuur ons brengt.

Meer toeristen in China

Bij het woord ‘vakantie’ denken vele aan Spanje, Frankrijk of Italië. Maar heb je ook gedacht aan China? Door de groeiende economie in het land wordt China met de jaren populairder. Wij begrijpen wel waarom. In China is veel te doen en veel te zien: je bent niet in een paar dagen klaar. Je bent zelfs een hele dag bezig om een stukje over de Chinese Muur te lopen. Niet omdat het zo’n lang stuk is, maar omdat je kan genieten van het prachtige uitzicht.

Vaker op vakantie

Reizen wordt steeds belangrijker voor vrijwel iedereen. Waarom? Omdat je jezelf en andere culturen dan beter leert kennen. Vrijwilligersvakanties worden ook populairder: leren, werken en helpen in het buitenland. Wat is er beter dan dat? Heb je al gehoord van ‘less is more’? Dat geldt ook voor vakanties. Want in 2019 zullen meer mensen op weekendtrips gaan. Het voordeel van zo’n weekendtrip is dat je met iedereen weg kan: je vriendin, je gezin of je beste vriend. Welke activiteit je gaat doen, het is allemaal mogelijk!

Van Europa tot aan de andere kant van de wereld: deze hotels bevinden zich overal en maken jouw overnachting al een avontuur op zich.

Deel dit bericht:

Geef een reactie