Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/09/Afbeelding-klein-3.jpg

Donkervoort: nieuwe collectie Met de nieuwste kleding voor het najaar.

Donkervoort

Het nieuwe modeseizoen is weer van start gegaan dus de nieuwe kledingitems stromen ook weer binnen! Met de nieuwe collectie van Donkervoort kom je het najaar stijlvol én warm door.

De najaarscollectie bestaat uit klassieke, stoere herenkleding met items als truien, overhemden en jassen. Je shopt de collectie vanaf nu in onze winkels en online in onze webshop. Wij vertellen je waarom je de nieuwste kledingstukken van Donkervoort in je garderobe wilt hebben.

Donkervoort Wear

Donkervoort Wear is een exclusieve, casual chique kledinglijn voor de mannen die zich identificeren met de kernwaarden van Donkervoort. Met deze exclusieve samenwerking moet de toegang tot het iconische Donkervoort-gevoel toegankelijker worden voor een veel grotere groep (auto)liefhebbers!

Elk item in de exclusieve Donkervoort Wear is ontworpen om de activiteiten en levensstijl van de echte Donkervoortrijder (en – liefhebber) te weerspiegelen. In de nieuwste collectie is dit nog duidelijker naar voren gebracht.

Collectie

Wil jij jouw najaarsgarderobe aanvullen met klassieke maar toch stoere items? Dan zit je bij Donkervoort goed! De collectie bestaat onder andere uit truien, overhemden, vesten, winterjassen en chino’s. Om het Donkervoort-gevoel nog verder te onderstrepen, zijn alle items gemaakt van de beste materialen met een luxe afwerkingsniveau; net zoals de auto’s van Donkervoort.

Op de kledingstukken van de najaarscollectie vind je opvallende race-elementen die jouw outfit een stoere touch geven. Daarnaast zijn de items oneindig met elkaar te combineren. Combineer bijvoorbeeld een overhemd met een trui en om het af te maken een klassieke chino eronder.  Als je op pad gaat, heeft Donkervoort klassieke winterjassen om je warm te houden op koude winterdagen. Zo ga jij stijlvol én warm het najaar in!

Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie? De collectie is exclusief verkrijgbaar in de vestigingen en de webshop van Only for Men!

Donkervoort
Donkervoort
Victim
Donkervoort

Maak ook nog kennis met ons nieuwe merk Cavallaro!

Deel dit bericht: