Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2017/11/Colbert.jpg

Een colbert matchen met een jeans

Een outfit voor (bijna) iedere gelegenheid.

Wanneer je naar een gelegenheid gaat waar je toch netjes voor de dag wilt komen maar een pak weer net te overdreven is, is daar een oplossing voor. Tegenwoordig wordt het al heel veel gedaan. Je matcht je colbert gewoon met je jeans of chino. Op deze manier ga je voor een smart casual look.

Deze look is geschikt voor bijna alle gelegenheden. Van een feestje met vrienden, een borrel in de stad of een etentje. In deze blog vertellen we je over de mogelijkheden van het matchen van een colbert en een jeans of  chino.

Gelegenheid
Tijdens belangrijke vergaderingen of een chique feest is het een goede keuze om in een net pak te verschijnen. Maar voor andere gelegenheden is alleen een colbert in combinatie met een chino vaak ook geschikt. En waar we tegenwoordig helemaal dol op zijn, is een colbert matchen met een jeans. Twee verschillende stijlen door elkaar voor een speelse look. Je kunt hier nog mee variëren en je outfit aan de gelegenheid aanpassen. Voor een meer formele look, kun je ervoor kiezen om een net overhemd onder het colbert te dragen. Maar een colbert matchen met een basic pullover is altijd een goed idee. Probeer het ook eens met een basic wit of zwart T-shirt voor een sportievere look. Het is maar net naar welke gelegenheid je de colbert in combinatie met de jeans of chino draagt.

Matchen
Als je voor een goede combinatie wilt gaan, zorg dan dat het colbert in ieder geval niet te formeel is voor de rest van je outfit. Formeel mag, maar het contrast moet niet te groot zijn. Voor een goede match zorg je ervoor dat de kleur van je colbert terugkomt in de kleur van je schoenen, broek of riem. Mocht dit niet lukken dan is dit geen ramp, maar het zorgt wel voor een mooie combinatie. Een colbert matchen met een bijpassend gilet is ook altijd een goed idee. Met een sportieve jeans eronder, geeft dit een hele trendy look. Maar… uiteindelijk is het belangrijkste dat de outfit bij jou past en dat je je er goed in voelt.

Om je een goed beeld te geven, hebben we een aantal voorbeelden voor je opgesteld van een outfit waar een colbert wordt gecombineerd met een jeans of chino. Laat je inspireren!

SS18_DutchDandies_Sfeer-15
SS18_Victim-8
SS18_DutchDandies_Sfeer-29
SS18_DutchDandies_Sfeer-5
SS18_Victim-34
SS18_DutchDandies_Sfeer-24
Deel dit bericht: