Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2017/10/Pantalon-Klein.jpg

Een pantalon casual dragen Ontdek nu de nieuwe trend!

Pantalon

In een vorige blog kon je al lezen hoe je een pantalon kunt combineren. Daarin werd beschreven dat je een pantalon zowel zakelijk als casual kunt dragen. De broeken zijn niet meer alleen voor op kantoor. Er zijn heel veel mogelijkheden.

Wil je zelf ook eens een pantalon dragen in je vrij tijd? In deze blog gaan we dieper in op de mogelijkheden om deze nette broek casual te dragen.

De pantalon
Zoals je misschien wel weet, wordt de pantalon van origine vooral gedragen onder een colbert of vormt het een kostuum. Het is in principe een chique benaming voor een nette broek met rechte pijpen.

Wanneer je een pantalon wil aanschaffen, zorg dan dat je ook echt een nette koopt. Dus geen chino die erop lijkt maar echt een nette broek die je onder een pak zou dragen. Verder is het belangrijk dat hij goed past, koop dus bij voorkeur de nette broek in een winkel zodat je kunt passen.

Casual look
De trend om een pantalon op een casual manier te dragen, is overgekomen uit New York. De urban lifestyle die deze stad kenmerkt, zorgde er voor dat deze trend daar al snel werd opgepakt. Het mooie van het dragen van een nette broek samen met casual kleren is dat je twee stijlen combineert met elkaar.

Combineren met sneakers
Het leukste is om je de pantalon te matchen met een paar sneakers. Hiermee zorg je voor een mooi contrast en het zorgt ervoor dat je extra nadruk legt op je sneakers.

Qua sneakers kun je natuurlijk zelf kiezen wat je eronder wilt dragen. Wij adviseren om het bij de klassieke sneakers te houden. Ga dus voor basic wit of zwart. Tegenwoordig zie je steeds meer merken die ‘nette sneakers verkopen’. Dit zijn sneakers die tussen nette schoenen en echte sportschoenen zitten. Deze schoenen matchen erg goed met een pantalon. Je kunt het natuurlijk ook wat gewaagder proberen en echte gympen eronder dragen. Het is maar net wat je wil!

Verder is het leuk om te experimenteren met je sokken, aangezien het de bedoeling is dat de broek niet over de schoen heen valt. Ook hierbij kun je zelf kiezen hoe gek je het wil maken.

Er zijn dus talloze mogelijkheden met deze nette broek. Mocht je op zoek zijn naar sneakers voor onder een pantalon? Wij hebben een groot aanbod aan zowel nette- als gewone sneakers. Veel succes met het maken van jouw perfecte match!

Deel dit bericht: