Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/06/vakantie.jpg

Een strandvakantie in Europa

Dit zijn de mooiste Europese stranden!

Ben jij een man die zich helemaal één voelt met zon, zee en strand? Kan jij van strandvakanties geen genoeg krijgen? Wil jij deze zomer eens een strand bezoeken, waar je over tien jaar nog steeds van ligt te dromen? Deze vijf mooiste stranden bezorgen jou een onvergetelijke strandvakantie in Europa!

De stranden aan de Costa Brava en de Costa del Sol zijn inmiddels geliefd en bekend. Maar wil je een keer iets anders dan deze Spaanse kust en ben je op zoek naar een uniek strand? Wij vertellen je meer over vijf van de mooiste stranden van Europa.

Santa Maria dell’Isola (Italië)

Helblauw water, hagelwitte stranden en robuuste rotsen: het Italiaanse strand Santa Maria dell’Isola is een plekje van pure schoonheid. En om het perfecte plaatje compleet te maken: bovenop de klif staat een oude kerk. In dit stukje Italië is het ‘la dolce vita’ gevoel compleet!

Zlatni Rat (Kroatië)

Jouw strandvakantie in Europa kan ook in Kroatië een onvergetelijke vakantie worden. Het strand Zlatni Rat is namelijk een uniek, langwerpig, wit kiezelstrand dat voortdurend veranderd van vorm. Door de stroming, de golven en de wind wijst de punt van het strand telkens weer andere kanten op. Ervaar het zelf en geniet van dit pareltje van het Kroatische eiland Brač.

Ksamil Beach (Albanië)

Mannen die houden van anders, kunnen kiezen voor een zonvakantie in Albanië. Niet voor de hand liggend, maar zeker de moeite waard. Ksamil Beach ligt in het zuiden van Sarranda, één van de mooiste steden van het land. Zo kun je na het zonnen genieten van de cultuur van dit prachtland en genieten van de Albanese keuken.

Playa de Ses Illetes (Formentera)

Toch kan een Spaans strand niet ontbreken. Spanje is één van onze favoriete landen voor een zonvakantie en na het zien van Playa de Ses Illetes op het eiland Formentera wil je niets anders dan liggen, zonnen en genieten. Daarnaast is dit Spaanse strand erg populair bij voetbalsterren. Wil jij champagne drinken en een balletje hooghouden met misschien wel één van je voetbalhelden? Dan is Formentera jóuw perfecte strandvakantie in Europa!

Navagio Beach (Zakynthos)

We eindigen onze lijst met Navagio Beach, gelegen op het Griekse Zakynthos. Het is hier zó mooi, dat het eigenlijk niet eens lijkt op een strandvakantie in Europa. Het strand is omringd door rotsen en alleen bereikbaar per boot. Mannen, wees gewaarschuwd: ben je eenmaal bij Navagio Beach geweest, dan wil je nooit meer anders!

Lees hier meer over onze top vijf zwembroeken van 2019!

 

Deel dit bericht: