Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/01/Wedding-entertainment-klein.jpg

Entertainment voor op je bruiloft

5 tips voor een onvergetelijk feest voor jou & je gasten

entertainment

Gemiddeld besteden bruidsparen een deel van hun budget aan het entertainment op een bruiloft. Je kunt van alles bedenken. Maar wat past bij jullie als koppel en waar worden je gasten blij van?

Laat de creativiteit in je naar boven komen en verzin de meest originele ideeën. Wij geven je alvast een paar entertainment tips voor op je bruiloft!

Een blijvende herinnering

Willen jullie een mooie blijvende herinnering voor jezelf en voor de gasten? Nodig dan een live tekenaar of schilder uit om jullie gasten op een creatieve manier vast te leggen. Zo heb je twee vliegen in één klap: een mooie herinnering én entertainment.

Picture time!

Een gewone fotograaf zorgt ervoor dat de dag op een mooie manier vastgelegd wordt, zodat je een blijvende herinnering hebt waarmee je nog jaren kunt nagenieten van de grote dag. Maar een photo booth zorgt vaak voor net iets andere foto’s en zorgt voor een grappige herinnering. Achter het gordijntje van het fotohokje durven mensen toch vaak net iets gekker te doen dan waar iedereen bij is. Ken je het foto spel al? Leg op elke tafel een wegwerpcamera en een lijstje met de leukste dingen die de gasten moeten fotograferen. Plezier gegarandeerd!

Make a wish

Wat is er mooier dan de dag na je bruiloft nog even te kunnen genieten van alle mooie wensen die je gasten in de wensboom gehangen hebben. Zorg voor een mooie boom met kaartjes en laat je gasten bij binnenkomst of tijdens de receptie hun mooiste wensen voor jullie opschrijven die jullie nog vaak terug kunnen lezen en misschien wel in vervulling mogen laten gaan. Daarnaast kunnen jullie een ‘brief in de fles’ doen: elke gast stopt een brief in een fles met één tip voor het bruidspaar. Zo lezen jullie niet alleen wat de gasten jullie wensen, maar krijg je meteen een tip.

Het bruidspaar zelf!

Wat is er nu leuker dan te kijken wat je gasten over jullie weten. Of wat jullie over elkaar weten. Jullie gaan met de ruggen tegen elkaar zitten en trekken jullie schoenen uit. Één van deze schoenen geef je aan je partner. De gasten mogen allerlei vragen stellen, zoals: ‘Wie is het meest lui’ of ‘Wie heeft de meeste relaties gehad’. Ben jij het meest lui? Of is dat toch je partner?  Houd dan haar schoen omhoog. Jullie gasten zullen zich zeker vermaken!

DanceDanceDance

Jullie openingsdans is natuurlijk de klapper van de avond. Niemand kan de show stelen zoals jullie dat zullen doen tijdens de eerste dans van de avond. Hoe leuk is het dan ook om daarna met z’n allen een kortdurende danswedstrijd te houden? Zo raakt iedereen wat losser en zullen op het einde van de avond alle voetjes van de vloer zijn.

Het is zover: je gaat trouwen! Je bent druk bezig met de grote dag te plannen en hierdoor kun je belangrijke zaken nog wel eens over het hoofd zien. Zoals de trouwetiquette waar jij je als bruidegom aan moet houden.

Deel dit bericht:

Geef een reactie