Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/01/Garderobe-klein.jpg

Geef een nieuwe draai aan je garderobe Ga een keer voor iets anders!

Garderobe

De meeste van ons hebben vaak hetzelfde ‘probleem’: de zoveelste donkerblauwe pullover over dat veilige lichtblauwe overhemd met die leuke beigekleurige chino die ons zo goed staat. Maar het kan ook anders.

Door een nieuwe draai aan je garderobe te geven, geef je eigenlijk ook een kleine draai aan jezelf. Je laat een andere kant van jezelf zien en je collega’s zullen dat waarderen. Wij vertellen je hoe jij een nieuwe draai aan je garderobe kan geven zonder al te grote veranderingen aan te brengen aan jouw favoriete stijl.

Ga eens voor een andere kleur

Mensen zijn ‘gewoontedieren’, ook wat betreft kleding. We hebben allemaal een favoriete kleur en een favoriet kledingstuk. Maar wat als je een keer een andere kleur neemt? We zeggen niet dat je voor felle kleuren en excentrieke printen moet kiezen (als je dat niet wilt). Als jij je graag kleedt met veilige kleuren kies dan eens voor lichtgrijs of een subtiele groene kleur. Zo blijf je wel in je comfort-zone, maar heb je toch iets anders. Ga jij voor een uitdaging? Kies dan voor bordeauxrood of okergeel. Je hoeft de inhoud van je garderobe weg te doen, dat is natuurlijk zonde. Maar als je zo nu en dan een andere kleur draagt, brengt dat al een hoop verandering.

Ga voor een andere broek

Heb jij een grote verzameling aan beigekleurige chino’s? Jouw standaard lichtblauwe overhemd staat ook heel goed op een leuke jeans! Het is echt waar, probeer het een keer. Als je de kleding aantrekt, merk je vanzelf dat iets anders je ook goed kan staan. Je kan natuurlijk ook je beigekleurige chino vervangen voor een cognackleurige of bruine chino. Je zult zien dat deze kleine verandering groots lijkt.

Kies een ander kledingstuk

Er zijn talloze kledingstukken die je kan combineren. Denk bijvoorbeeld aan de coltrui die je kan dragen op een jeans of een chino. Ben jij meer van de jasjes? Ga dan voor een leuk colbert dat lekker zit en een kleur heeft die bij jou past. Er zijn talloze kledingstukken en daarom talloze mogelijkheden: combineer, pas de kleding en bewonder jouw nieuwe look!

 

Wanneer je het belangrijk vindt om er goed uit te zien maar je niet dagelijks bezig bent met mode, kan het zo zijn dat jij een aantal dilemma’s hebt als het gaat om kleding. Wij helpen je van die dilemma’s af!

Deel dit bericht: