Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/11/Wintersportvakantie.jpg

Goedkoop op wintersportvakantie

Wij vertellen je hoe dat kan!

Wintersportvakantie

Op wintersportvakantie gaan is leuk, maar de kosten komen er natuurlijk ook bij. Vaak zijn deze kosten hoger dan ons budget en dat maakt het idee van een wintersportvakantie wat minder leuk. Maar die zorgen heb je niet meer, want het kan ook goedkoper!

Tijdens de wintersportvakantie maken we vaak onnodig veel kosten terwijl dat helemaal niet nodig is. Wij vertellen je hoe je goedkoop op wintersportvakantie kan!

Je outfit

De mannen die al vaker op wintersportvakantie zijn geweest weten het al: kleding en spullen huren kost veel geld. Om dit te voorkomen kan je altijd aan vrienden, familie of kennissen die al eerder op wintersportvakantie zijn geweest vragen of zij kleding of materiaal hebben die je mag lenen. Als dit niet lukt kan je ook bij een uitverkoop skikleding kopen. Dit is vaak veel goedkoper dan huren.

De juiste slaapplek

Huur een huisje buiten het skigebied, dat scheelt namelijk een hoop geld. Vaak zijn de huisjes voor vier, zes of acht personen. Zorg ervoor dat als je een zespersoons kamer huurt dat je ook met zes personen in het huisje zit. Doordat je de kosten deelt, kom je veel goedkoper uit! Als je gelukt hebt, zit er zelfs nog een sauna of een jacuzzi bij.

Hoe kom je bij het skigebied?

We weten het allemaal: de benzinekosten in het buitenland zijn goedkoper dan in Nederland. Stop je auto zo vol mogelijk met vrienden. Als er meer vrienden meerijden, hoef je minder aan benzinekosten te betalen. Simpel, toch? Rijden in het buitenland heeft zo zijn voor- en nadelen. We begrijpen daarom heel goed als je met het openbaar vervoer gaat. Het openbaar vervoer hoeft niet persé duur te zijn: zoek de goedkoopste reis en gaan! Mocht je met de auto gaan, houd dan wel rekening met de vignetten en de milieustickers die misschien verplicht zijn.

Wat eet je?

Niet alleen de benzine, maar ook maaltijden zijn goedkoper in het buitenland. Toch kan het nog goedkoper. Voordat je een huisje huurt, kijk dan even of er een keukentje in zit. Zelf je ontbijt en avondeten maken is namelijk veel goedkoper! Ga je naar de après-ski? Daarbij kunnen we je helaas niet helpen, de drankjes daar zijn nu eenmaal duur.

Ben je er nu helemaal klaar voor om op wintersportvakantie te gaan? Nu moet je nog bepalen waar je naar toe wilt. Wij vertellen je wat de beste skigebieden zijn!

Deel dit bericht:

Geef een reactie