Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/07/zo-combineer-je-de-grijze-broek.jpg

Heren; zo combineer je de grijze of zwarte broek! Van licht tot donker en met een print.

grijze broek combineren met roze

Bij veel mannen vind je drie kleuren het meest terug in de garderobe, namelijk: blauw, zwart en grijs. En dat snappen we! Het zijn immers kleuren die veel mannen goed staan en ook nog eens gemakkelijk te combineren zijn. Heb jij een grijze chino of een zwarte jeans in je kast die je tot een stijlvolle outfit wil combineren? Wij helpen je graag op weg.

Een grijze broek combineren

Grijze broeken vind je in tientallen verschillende tinten, van licht tot donker. Daarom is het soms lastig om deze broek op de juiste manier te dragen. Uiteraard combineren grijs en zwart heel goed met elkaar en kan je ook wit in deze mix gooien voor een goede basic look. Ook denim (of donkerblauw) en beigetinten laten zich goed combineren met grijs en zwart.

grijs combineren met oranje tint

Draag jij liever kleur? Grijs combineert ook goed met de kleuren oranje, geel, roze of een pasteltint. Wil je meer outfit inspiratie? Volg ons op Instagram voor de meest verrassende sets en combinaties!

Lichtgrijze en donkergrijze broek combineren

Een lichte variant van de grijze broek is perfect voor de lente- en zomermaanden. Rol de pijpen van je broek iets op en combineer met een gestreept T-shirt en witte sneakers. Een donkergrijze broek combineer je gemakkelijk in een stoere outfit op een frissere dag. Namelijk met een wit shirt, denim overhemd of stoer bomberjack.

Grijze geruite broek combineren

Ruiten blijven een stijlvolle print voor op je pantalon. Heb jij een grijs geruite broek? Probeer deze dan te combineren met een effen polo of overhemd. Bijvoorbeeld in het zwart of een (donkere) kleur die terugkomt in de ruit van de broek.

Lees ook: “Dit zijn de voorjaar/zomer kledingtrends voor mannen!

Zo combineer je de zwarte broek

Zwart kent eigenlijk maar één regel: over het algemeen combineer je zwart namelijk niet met blauw. Denim is hierop de uitzondering. Voor de rest past zo goed als alles op een zwarte broek. Geruit overhemd? Check! Zwart met beige? Helemaal prima!

Combineer je twee zwarte items? Dan kan het zijn dat de kleur toch iets verschilt. Het beste kan je dan ook zorgen dat je verschillende stoffen draagt. Bijvoorbeeld diepzwart denim met een knitwear overhemd.

Deel dit bericht: