Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/04/Champion-klein.jpg

Het merk Champion vind je nu ook bij ons!

Hét thuisfront van sportieve kleding.

Champion is hét thuisfront van sportieve kleding. Het Amerikaanse merk bestaat al vele jaren en is over de hele wereld verkrijgbaar. In bijna ieder land kun je dit merk wel vinden. En daar sluit Only for Men zich vanaf nu ook bij aan!

Vul jouw sportieve garderobe aan met Champion kleding. Al jaren is dit merk een belangrijke speler in de sportbranche. Alles wat je nodig hebt om stijlvol te sporten, vind je hier. Wij vertellen je meer over het merk en de nieuwe collectie!

Kwalitatieve kleding voor iedere sport

Champion staat bekend om de kwaliteit van de herenkleding die in hun collecties aanbieden. De kleding van het merk gaan lang mee en blijven ook lang mooi. Ook zit de kleding van Champion erg comfortabel en zijn de materialen met zorg uitgekozen. Wat goed uitkomt tijdens het sporten! De kleding vaan het merk is perfect voor tijdens het sporten maar zit ook heerlijk als je een dagje thuis blijft relaxen. Met de verschillende items creëer je makkelijk een outfit voor verschillende sporten als voetbal, tennis, fitness én meer.

Nieuwe collectie

Vanaf nu shop je de nieuwe collectie van het merk online in de webshop van Only for Men en in The Bakery. In de collectie vind je een Champion trui voor heren in verschillende kleuren, maar
ook basic T-shirts in diverse kleuren. Zo kun je je eigen draai aan je sportieve outfit geven!

Sinds kort verkopen we ook het merk Corneliani in de webshop van Only for Men. Lees er alles over in de blog!

Deel dit bericht:

Geef een reactie