Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/10/Afbeelding-klein-1.jpg

Hoe combineer je een schipperstrui?

Stel diverse looks samen!

Schipperstrui

Nu het koude echt is begonnen, is het weer tijd om de truien uit de kast te halen. Truien zijn ideaal voor de koude dagen en zijn een praktisch en veelzijdig item. Zo ook de schipperstrui: hij is gemakkelijk te combineren en te dragen naar verschillende gelegenheden.

Een schipperstrui vind je in verschillende kleuren en stijlen en daarnaast kun je deze trui op diverse manieren dragen. Maar hoe combineer je een schipperstrui nou precies? In deze blog geven wij een aantal combinaties!

Casual look

Schipperstruien zijn er in zowel effen kleuren als met een print waardoor je voor vele opties kunt gaan. Voor een casual combineer je bijvoorbeeld een effen schipperstrui met een gewassen jeans en om het af te maken kun je casual schoenen eronder dragen. Wil je jouw outfit stoerder maken?  Ga dan voor een schipperstrui met een print. Draag bijvoorbeeld een trui met strepen en combineer deze met een colour jeans en een paar boots eronder. Als het op sommige dagen te koud is, kan er onder de schipperstrui nog een zwarte coltrui gedragen worden.

Moderne look

Wil je voor een trendy en moderne look gaan? Combineer dan een effen schipperstrui met een grijze chino met print en daaronder stoere sneakers. Ga je naar buiten? Draag de trui dan met een moderne spijker- of een gewatteerde jas, om je warm te houden op de koude dagen.

Klassieke look

Wil je toch wat zakelijker gekleed gaan? Dan is de trui ook klassiek te combineren met een wit overhemd, stropdas en een petrolkleurige schipperstrui. Draag daaronder dan bijvoorbeeld een nette donkerkleurige chino of pantalon en geklede schoenen. Bij deze outfit kun je een chique manteljas dragen als je op pad gaat. Zo zie je er nog stijlvoller uit!

Lees ook over de nieuwe collectie van Dutch Dandies. En ontdek de nieuwste items!

Deel dit bericht: