Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/07/Tapered-jeans-klein-1.jpg

Hoe draag je een tapered jeans?

Over de pasvorm en combinaties.

Tapered jeans

Dat jeans in veel verschillende pasvormen komen wist je ongetwijfeld al. Maar aan de rij bestaande modellen is sinds kort weer een nieuw exemplaar toegevoegd: de tapered fit. Even kort gezegd is de tapered jeans voor mannen een broek met toelopende broekspijpen naar beneden. En omdat deze jeans zo enorm populair is schrijven wij er even een berichtje over. Weet je meteen hoe de tapered fit kan combineren.

Tapered fit

Je zou bijna kunnen zeggen dat je dit model kunt vergelijken met een wortel. Al hangt het er een beetje van af hoe goed de wortel gelukt is. De tapered jeans valt op het bovenbeen namelijk nagenoeg hetzelfde als een regular of straight fit en loopt smal naar de enkels toe. Hierdoor blijft de jeans mooi op je schoenen vallen en niet er overheen. Bij sommige modellen heeft de tapered fit een iets verlaagd kruis, waardoor het effect van de toelopende broekspijp nog duidelijker zichtbaar is.

Deze populaire jeans is perfect voor mannen die het niet zien zitten om zich in een strakke broek te hijsen, maar wel graag dit effect willen creëren. En je bent meteen van de los zwabberende pijpen af. Ondanks dat dit model de meeste mannen wel staat moet je even opletten als je hele smalle heupen hebt. Dan loop je het risico op een ongewenst pofeffect. Ook de relaxed fit met het lage kruis is niet voor alle mannen weggelegd. Maar daar komen onze gespecialiseerde modeadviseurs om de hoek kijken. Zij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste tapered jeans.

Only for Men x tapered jeans

Op zoek naar een tapered jeans? Dan ben je bij Only for Men aan het juiste adres. De ruime collectie bestaat namelijk uit jeans van topmerken als Diesel, Edwin, G-Star, Levi’s, Nudie Jeans en Scotch & Soda. Zo hebben we altijd een goede tapered fit voor jou. Daarbij is dit model ook nog eens makkelijk te combineren. Doordat de tapered jeans het beste van twee werelden heeft kan je er eigenlijk alles op dragen. Om te voorkomen dat je benen ineens een stuk korter lijken kan je lange bovenkleding alleen beter in de kast laten liggen.

Loop eens binnen bij één van de Only for Men winkels of shop de tapered jeans eenvoudig en snel online op onze webshop.

Jeans heb je ook in lichte wassingen. Lees hier hoe je jeans met een lichte wassing draagt! 

Deel dit bericht: