Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/01/The-blacklist-Klein.jpg

How to dress like The Blacklist

Zo zie jij er net zo stijlvol uit als Raymond “Red” Reddington.

The Blacklist

Zoals je misschien als weet, zijn wij bij Only for Men gek op échte mannenseries. Wat ons is opgevallen, is dat de mannen in deze series er vaak ongelofelijk goed uitzien. Zo hebben we het al gehad over de outfits van Don Draper (Mad Men) en Harvey Specter (Suits). Daarna volgden er nog andere. We zoeken altijd naar nieuwe mannenseries of films waar stijlvolle mannen de hoofdrol hebben. Daarom hebben we het vandaag over Raymond “Red” Reddington uit The Blacklist.

Raymond “Red” Reddington is een beruchte crimineel en staat bij de FBI in de top vijf als meest gezochte voortvluchtige. Na twintig jaar geeft deze stijlvolle crimineel zichzelf aan bij de FBI. Wij vertellen je hoe jij je net zo kan kleden als Reddington.

Het driedelige pak

In The Blacklist draagt Red altijd een driedelig pak en de kleur maakt eigenlijk niet uit. Als grijs jouw kleur is dan draag jij een driedelig grijs kostuum. Maar als jij er goed uit ziet in donkerblauwe kleding, dan draag jij een driedelig donkerblauw kostuum. Een driedelig kostuum bestaat uit een pantalon, een gilet en een colbert. Iedereen ziet er op zijn best uit in een driedelig kostuum. Onder het kostuum draagt Raymond Reddington een wit overhemd. De ene keer is dat een wit overhemd met strepen en de andere keer is het overhemd volledig wit. Wanneer Red naar buiten gaat, draagt hij over zijn outfit een mooie, donkerblauwe manteljas.

De accessoires

De accessoires van Red maken zijn outfit helemaal af. Zijn paarse stropdas brengt een unieke kleur aan zijn kostuum en zijn horloge geeft een teken van Raymonds rijkdom. De zwarte hoed die hij draagt, laat zijn mysterieuze kant zien. Voor de afwisseling draagt Red in zijn vrije tijd een Stetson hoed. Reddington draagt altijd dezelfde schoenen: geklede, bruine veterschoenen

Met deze tips zie jij er zeker net zo stijlvol uit als Red!

Deel dit bericht: