Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2017/10/Wolf-of-Wall-Street-Klein.jpg

How to dress like… The Wolf of Wall Street

Kleed je stijlvol als Jordan Belfort!

Wolf of Wall Street

Bij Only for Men zijn we niet alleen gek op mannenseries, maar ook op mannenfilms. Regelmatig komt hier een flinke dosis aan mode inspiratie voorbij. Vorige keer schreven we hoe jij je net zo stijlvol kon kleden als Neal Caffrey van de serie White Collar of Harvey Specter van Suits. Nu vertellen wij je hoe jij je net zo kan kleden als Jordan Belfort van de film The Wolf of Wall Street!

In de film The Wolf of Wall Street zie je de hoofdrolspeler, Jordan Belfort (die gespeeld wordt door Leonardo DiCaprio), in twee soorten kledingstijlen: zakelijk en casual. Wij vertellen je hoe jij je net zo stijlvol kan kleden als Jordan Belfort.

Het zakelijke uiterlijk

Wanneer Jordan Belfort zijn bedrijf bezoekt, draagt hij altijd een donkergekleurd kostuum met strepen. Daarnaast dragen alle mannen in de film The Wolf of Wall Street dragen een stropdas met een printje. Is dat je weleens opgevallen? Je zal bijna geen stropdas tegenkomen in de film waar geen print op zit. Maar alleen met het kostuum en de stropdas ben je er niet. Jordan Belfort draagt bij zijn pak altijd een groot horloge. Dit geeft zijn hele look een luxe uitstraling, dus deze mag zeker niet ontbreken. Daarnaast draagt hij altijd zwarte business schoenen.

De casual outfit

Wanneer Jordan Belfort niet aan het werk is, draagt hij zijn casual outfit. Deze bestaat uit een witte polo en een beigekleurige chino. Om zijn casual outfit af te maken, draagt hij loafers of zoals ze vaak in de volksmond worden genoemd: instappers. Ook zie je Jordan Belfort vaak met een grote zonnebril.

The looks

Goed, je hebt nu zowel de zakelijke als de casual outfit van de hoofdrolspeler van The Wolf of Wall Street. Maar dat betekent niet dat je er al bent, want zijn uiterlijk maakt de look helemaal af. Jordan Belfort heeft een compleet gladgeschoren gezicht. Daarnaast heeft hij zijn haren achterover gekamd, met wat wax blijft het zo de hele dag goed zitten!

Shop bij ons de items waarmee je er meteen uitziet als Jordan Belfort!

Wil jij weten hoe jij je net zo stijlvol kan kleden als Neal Caffrey? Wij vertellen je hoe!

Deel dit bericht: