Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/07/jeans-klei.jpg

Jeans pasvormen: Dit is de juiste fit voor jou Welke jeans past het beste bij jouw lichaam?

jeans pasvormen voor heren

Wij mannen hebben gemiddeld 5,2 spijkerbroeken in onze garderobe. Logisch ook, want de jeans voor heren is comfortabel, stijlvol en makkelijk te combineren. Elke man heeft een andere lichaamsbouw en dus is het belangrijk om te weten welke soort pasvorm het beste bij je past. Lees hier wat de juiste jeans pasvormen zijn voor jouw figuur!

Jeans komen in veel verschillende soorten, maten, materialen en wassingen. Maar de pasvorm is het belangrijkst. De skinny fit, de tapered fit, de slim fit én de regular fit: elke jeans heeft zijn eigen charme. Jeansspecialist Boy uit onze winkel in Doesburg helpt je graag bij de keuze voor de juiste jeans pasvormen.

Heren spijkerbroek fits

Skinny fit jeans

Houd jij van een mooie aangesloten denim? Dan is de skinny fit jeans perfect voor jou! De broek sluit strak aan op je benen waardoor de contouren van je onderlichaam goed te zien zijn. De jeans is te combineren met een mooi aangesloten shirt maar zeker ook met iets ruimere bovenstukken, zoals een stoer logoshirt. Boy’s tip voor de finishing touch? “Rol de pijpen op en draag de skinny fit jeans met witte sneakers en je favoriete polo!”

Tapered fit jeans

Heb je stevige bovenbenen? Daar weet Boy ook wel wat op: “Voor mannen met stevige bovenbenen is de tapered fit jeans dé ideale spijkerbroek. Tapered fit jeans zijn namelijk wat losser aan de bovenkant, waardoor jouw sterke bovenbenen voldoende ruimte hebben om vrijuit te kunnen bewegen. Vanaf de knieën tot de enkels loopt deze jeans iets smaller toe, dus wees gerust: je jeans houdt de stoere, sportieve uitstraling.”

Meer weten over de tapered fit of hoe je deze draagt? Lees dan: “Hoe draag je een tapered jeans?

Slim fit jeans

“De slim fit jeans is perfect voor de mannen die qua bouw net tussen de eerste twee jeans in vallen. Slim fit jeans zijn namelijk iets minder strak dan de skinny fit, maar toch iets strakker dan de tapered fit. Heb je dus het gevoel dat jouw bovenbenen niet te breed zijn, maar toch redelijk stevig? Dan zijn de trendy slim fit spijkerbroeken de perfecte keuze voor jou.”

Slim fit zien we overigens steeds meer in het modebeeld. Boy zegt hierover: “Door de comfortabele stretch-broeken van deze tijd, zie je dat de tapered fit langzaam vervangen wordt door de slim fit. Ook mannen met wat stevigere bovenbenen kunnen, door de comfortabele stretch, ook gewoon een slim fit dragen. Ze zijn daarnaast eenvoudig te combineren voor zowel een casual als een formele setting en de broek valt perfect over je schoen.”

Is slim fit jouw perfecte spijkerbroek pasvorm? Lees dan: “Zo draag je slim fit jeans.

Regular fit jeans

Voor mannen die niet van strak aangesloten broeken houden en de broek over de schoenen willen dragen is de regular fit jeans een ideale spijkerbroek. De broek heeft de breedste pasvorm van alle uitgelichte jeans en heeft een klassiek ‘straight’ model: de pijp is recht vanaf de bovenbenen tot aan de enkels. “Houd jij van klassieke broeken en voel jij je comfortabel in een spijkerbroek met meer dan voldoende ruimte? De regular jeans fit zit bij jou als gegoten!” Aldus Boy.

Alles jeans pasvormen nog even terugkijken? Dan legt Siebe je de jeans fits nog even uit! Weet je niet zeker welke fit jou het beste staat? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor persoonlijk stijladvies van onze jeansexperts in één van onze winkels.

Meer weten over comfortabele stretch? Lees dan: “Jeans voor optimaal draagcomfort.”

Deel dit bericht: