Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/06/2019_W21_Vaderdag_Cadeautips_442x289.jpg

Vaderdagcadeaus waar vaders blij van worden

Wij geven je een aantal cadeau tips!

Zonen, dochters én vaders opgelet! Het is bijna de derde zondag van juni en dat betekent: Vaderdag. Waar Moederdag in het teken staat van een ontbijtje op bed en helpen met het huishouden, is het bedenken van originele cadeaus voor Vaderdag een stuk lastiger. Échte cadeaus voor mannen? Je vindt ze hier!

Wij vaders hebben het goed voor elkaar: we hebben één of meerdere kids om trots op te zijn! We doen er dan ook alles aan om een goede papa te zijn. Vaders werken hard, verdienen geld, klussen aan het huis én staan op zaterdagochtend langs te lijn om de kinderen van het lokale sportteam aan te moedigen. Om hier bij stil te staan is het met Vaderdag even tijd voor de papa’s die een heel jaar zwoegen en zweten. Bekijk hier de zeven vaderdagcadeaus waar vaders blij van worden!

 

Gift set: Beards & Boxers

De merken A-dam Underwear en Schorem hebben een nieuwe giftbox samengesteld: Beards & Boxers. In de giftbox zit een boxershort van Adam Underwear met een barbiers motief en verzorgingsproducten van Reuzel, namelijk: shaving cream en after shave. Een leuk cadeau en al helemaal voor Vaderdag! Als je een giftbox koopt ben je trouwens niet alleen goed bezig voor je vader, maar ook voor andere mannen. Er wordt namelijk €10,- per verkochte giftbox aan KWF gedoneerd. Geef papa dit stoere cadeau en steun het goede doel!

Leesvoer

Het tweede cadeau voor mannen is voorbestemd voor de vaders die ervan houden om met hun neus in de boeken te zitten. Onze collectie mannenboeken is zorgvuldig samengesteld: van kookboeken tot sportboeken, van muziekboeken tot autoboeken. Waar je interesse ook ligt, onze boekencollectie heeft het!

Scotch & Soda Barfly

Het is misschien niet één van de meest originele cadeaus, maar hij zorgt altijd voor blije gezichten: het geurtje. Deze eau de toilette van Scotch en Soda ruikt heerlijk en laat je vader weer fris, fruitig en jong voelen! Een ideaal vaderdagcadeau en al helemaal omdat je hem de week vóór Vaderdag met korting shopt!

De stropdas

Gaat jouw vader altijd netjes gekleed naar afspraken, komt hij in pak naar zijn werk of vindt hij het simpelweg mooi om zich te hijsen in een driedelig kostuum? Kies dan voor een mooie stropdas als vaderdagcadeau, zoals deze mooie stropdas van Profuomo!

Accessoires voor de barbecue

Als er één cadeau écht in de categorie ‘cadeaus voor mannen’ valt, dan is het deze! Het barbecueseizoen is inmiddels geopend en als het weer meezit, is Vaderdag de ideale gelegenheid om gebruik te maken van de barbecue. Hoe leuk is het dan om papa te verrassen met één van onze barbecueartikelen van specialist Napoleon? Je scoort punten én je sluit de avond af met een feestmaal!

Happy Socks

Vaderdag is een dag vol liefde en blijdschap. Verras je vader daarom met een paar kleurrijke sokken van Happy Socks! De sokken zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren met veel leuke printjes, zoals dit printje met papegaaien. Happy Socks zijn perfect om de dag te beginnen  met een vrolijk gevoel!

Only for Men Giftcard

Het laatste vaderdagcadeau is onze eigen giftcard! Weet je niet zeker wat je vader nu écht leuk vindt en geef jij hem liever iets waar hij sowieso plezier van gaat hebben? Kies dan voor zekerheid en geef jouw vader een tegoedbon, inwisselbaar in alle Only for Men-winkels én op de webshop. Of je vader er nu een gift set, een boek, een geurtje, een stropdas, een barbecueartikel, een paar Happy Socks óf een heel ander item van koopt: hij is blij en jij bent slim!

Lees hier meer over de samenwerking tussen Only for Men en Napoleon! 

Deel dit bericht: