Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2018/12/2018-klein.jpg

Het jaar 2018 voor Only for Men

Lees mee met de leukste gebeurtenissen van afgelopen jaar!

Het is alweer 2019, het jaar 2018 is voorbij gevlogen! We hopen dat je het nieuwe jaar goed ingeluid hebt en dat je met een goed gevoel terugkijkt op het afgelopen jaar. Namens Only for Men de beste wensen!

In een jaar gebeuren er veel dingen, die je misschien niet allemaal onthoudt. Voor Only for Men hebben er weer vele, mooie gebeurtenissen plaatsgevonden. En om onszelf en jullie hier weer aan te herinneren, hebben we ze allemaal opgesomd. Lees mee wat het jaar 2018 voor Only for Men heeft gebracht!

Aanzoek via een billboard

We begonnen het jaar goed met een campagne die gericht was op onze trouwcollectie. In januari gingen we op zoek naar dé casanova die zijn partner via een billboard ten huwelijk wilde vragen. Meerdere mannen gaven zich op en Björn was de gelukkige winnaar en won het aanzoek op een billboard langs de A2 en daarnaast ontving hij ook een prachtig trouwkostuum. Na het aanzoek, kwam er een tweede foto op het billboard namelijk van het koppel met de boodschap dat Heidi (zijn aanstaande) ‘ja’ heeft gezegd.

Heropening winkels Rosmalen en Doesburg

In maart zijn twee winkels verbouwd en daarna groots heropend: Doesburg en Rosmalen. Onder het genot van goede muziek, heerlijke lokale hapjes en lekkere drankjes werden beide winkels feestelijk heropend en kon men zich laten verbazen door het enorme assortiment van beide winkels.

Only for Men Rosmalen heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen. De winkel is, met maar liefst 1.000m² aan mannenmode, twee keer zo groot geworden. Zo zijn er diverse shop-in-shop en nóg meer modemerken toegevoegd. Only for Men Doesburg is daarnaast ook flink onder handen genomen en in een nieuw jasje gestoken.

Grand opening winkel Leidsche Rijn

In september vond de grand opening van Only for Men Leidsche Rijn plaats! Samen met Hans Kraay jr. en Joost Broerse werd de winkel om 15.00 uur officieel geopend. Nadat iedereen aan het woord was geweest, eindigde het officiële moment met een spectaculaire percussie act. Vervolgens kon men de winkel bewonderen en het assortiment bekijken onder het genot van een glaasje bubbels en lekkere hapjes.

De winkel is in de ochtend meteen geopend met een grootse openingsactie. De eerste klant ontving namelijk een gratis Recall kostuum naar keuze! De tweede klant ontving een kostuum voor €10,- en de derde voor €20,-. Dit ging door tot de 35e klant. Om half 10 ‘s ochtends ging de winkel open en stond er een flinke rij voor de deur. Een vader samen met drie zoons mochten de eerste kostuums in ontvangst nemen!

FD Gazellen Awards 2018

De FD Gazellen Awards werden in oktober dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten.

Only for Men was dit jaar één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en daarmee een van de winnaars van de FD Gazellen Awards. In november mochten we deze prestigieuze ondernemersprijs van het Financieel Dagblad in ontvangst nemen. Daar zijn we trots op!

We Love Women Weekend met Fred van Leer

Eind oktober was het tijd voor het We Love Women Weekend in Voorburg.  Deze editie was grootser dan ooit en de vrouwen werden volledig in de watten gelegd. In de winkel waren meerdere stands aanwezig waar vrouwen konden shoppen en zich konden laten inspireren.

Ook kwam niemand minder dan stylist Fred van Leer langs om alle vrouwen te voorzien van modeadvies en met iedereen op de foto te gaan. Sophie de Ruiter, inmiddels erg bekend op Instagram, was ook aanwezig om de de hele dag unieke modetekeningen te maken. Het was een groot succes!

Naast de bovenstaande gebeurtenissen, hebben er natuurlijk nog veel meer mooie momenten plaatsgevonden in 2018. Het was weer prachtig jaar en we gaan van 2019 weer een top jaar maken!

trouwen-groot2
Doesburg-groot
FD_Gazelle_awards_Social3
SS18_OFM_Rosmalen-9
AW1819_LeidscheRijn_Opening-65
WLWW groot
Deel dit bericht:

Geef een reactie