Mode
Close up van Olymp 24/7 overhemd

Olymp 24/Seven:

Jouw nieuwe favoriete jersey overhemd

Goed nieuws voor mannen die op zoek zijn naar een combinatie van praktisch, comfortabel en stijlvol; dé trend in mannenmode is namelijk stretch! De jersey overhemden uit de 24/Seven lijn van Olymp bevatten deze stretch. Daarom zitten ze niet alleen heel lekker, ook zijn ze gekleed en milieuvriendelijk. Wat wil je nog meer van een overhemd?

Model met een oranje Olymp 24/7 overhemd aan

1. Wat is een jersey overhemd?

De meeste overhemden zijn gemaakt van 100% katoen. Dat zorgt ervoor dat ze goed ademen, maar de stof kan ook stugger aanvoelen, waardoor je het gevoel krijgt dat je minder bewegingsvrijheid hebt. De 24/Seven All-Time shirts van Olymp zijn gemaakt van 92% katoen en 8% elastaan. Dat maakt ze zo comfortabel als je favoriete T-shirt en zo netjes als een gemiddeld overhemd.

Deze jersey overhemden worden vanuit Olymp gelanceerd in allerlei pasvormen en kleuren. Bij ons kan je de licht getailleerde ‘modern fit’ variant vinden. Deze pasvorm is vergelijkbaar met de tailored fit en zit iedere man als gegoten. Kies jij voor een mooie basiskleur in je garderobe? Of ga je voor een trendkleur die bij je past?

2. 24/Seven aan: wassen, drogen en (niet) strijken

Deze shirts zijn kleurvast, drogen snel en zijn ‘easy iron’. Volgens Olymp zou je jouw overhemd bij wijze van spreken kunnen wassen, ophangen aan de waslijn en weer aantrekken zodra hij droog is. Ben je overigens bang dat het overhemd door het elastaan na verloop van tijd zijn pasvorm verliest? Geen zorgen! De kwaliteit van het materiaal zorgt ervoor dat jouw overhemd extreem vormvast is en ook nog eens zeer ademend.

Vind je een jersey overhemd al snel te casual? Dat valt reuze mee! Een overhemd met stretch laat zich prima combineren met een spijkerbroek of zelfs met een pantalon of onder een pak.


Fan van comfortabele hemden? Bekijk ook eens The Knitted Shirts van Profuomo.


3. Duurzame overhemden voor heren

Wanneer je op zoek bent naar milieuvriendelijke kledingstukken om je kledingkast dit najaar mee aan te vullen, ben je bij deze lijn ook aan het goede adres. De jersey waarvan de overhemden zijn gemaakt is niet alleen zacht, ook zijn ze gemaakt van 100% gerecyclede vezels. Een dubbel goed gevoel bij het dragen dus!


De 24/Seven passen? Kom langs in een van onze winkels!