Gepubliceerd door op https://www.onlyformenblog.nl/wp-content/uploads/2019/12/kerstborrel-op-het-werk-kleden.jpg

Kerstborrel op het werk? Dit trek je aan! Vier een stijlvolle kerst met je collega’s.

Kleding voor kerstborrel op het werk

Het is bijna zover: Kerstmis! De komende dagen hebben we niet alleen maar deadlines, maar ook die gezellige kersborrel met collega’s. Samen proosten op het afgelopen jaar en de feestdagen die in het verschiet liggen. Wat trek je dan in godsnaam aan naar een kerstborrel op het werk? Wij helpen je!

Kijk allereerst goed naar de bedrijfscultuur. Kom je normaal altijd in een spijkerbroek en sweater naar kantoor? Dan kan je de (foute) kersttrui of overhemd met kerstprint prima uit de kast trekken. Vind je dit afgezaagd, is er een dresscode of proost je deze avond samen met partners en belangrijke klanten? Dan is een formele feestelijke outfit misschien meer gepast.

Casual kleding voor de kerstborrel op werk

Loop je op donderdagmiddag zo vanaf je bureau naar de kerstborrel op het werk? Dan is het heel normaal dat je gewoon in je dagelijkse werkkleding aanwezig bent. Wordt de borrel op locatie georganiseerd dan is het vaak wel fijn om een iets meer feestelijke outfit uit de kast te trekken, wel zo leuk voor de organisator van de borrel. Dit kan heel gemakkelijk door iets meer geklede schoenen aan te trekken of een feestelijk overhemd in donkerrood, donkerblauw of diepgroen te dragen in combinatie met je spijkerbroek. Maak af met een passende riem en jouw kerstborrel outfit is compleet!

 

Shop gemakkelijk feestelijke kleding

 

Formele outfits voor kantoor kerstborrel

Is er een formelere dresscode? Dan kan je kiezen om een zwarte pantalon te combineren met een donkerrode coltrui, zwart colbert en feestelijk pochet. Ook kan je kiezen voor een overhemd en gilet in een rustige kleur met opvallende stropdas in donkerrood of donkerblauw. Wil je een geheel donkerblauw pak écht laten knallen met een feestelijk element? Kies dan een opvallende stropdas in bijvoorbeeld lichtgrijs, crème of misschien zelfs wel camel (wat iets wegheeft van goud). Nette schoenen van glad leer maken de look af, voor de echte waaghalzen zijn er de lakschoenen.

Kies voor jouw gemak kleding die makkelijk te combineren is en voor een dagelijkse werkdag ook nog te dragen is. Niet alleen efficiënt voor je garderobe, maar ook beter voor je portemonnee. Heb je een dresscode waar je je aan moet houden? Lees dan ‘Dresscode: Hoe, wat waar?

Deel dit bericht: