Mode
Musthaves voor de lente

In 1x klaar voor de lente met deze musthaves

Hoog tijd om je klaar te stomen voor het zonnige voorjaar. Met casual outfits en slimme lagen hou je bij elke temperatuur je hoofd koel. Ga jij voor het populaire overshirt, een comfortabele sweater of een luchtig jack? Met deze musthaves kan jij de lente aan!

Musthaves voor de lente

1. Ga voor lagen met een overshirt

Het overshirt is dé keuze voor een extra laag. Het is dikker dan een standaard overhemd, maar lichter dan een jas. Hierdoor is het overshirt perfect voor het wisselvallige voorjaarsweer. Dit veelzijdige kledingstuk is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en geschikt voor elk seizoen. Draag het open over een hoodie of T-shirt voor een stoere uitstraling en maak je look compleet met een paar trendy sneakers. Kortom; als je op zoek bent naar zowel praktisch als modieus, zit je met het overshirt helemaal goed.


Meer outfits met het overshirt? We delen onze inspiratie!


2. Polo's in diverse trendy stijlen

De polo blijft tijdloos in herenmode. Maar deze lente wordt hij vooral gekenmerkt door varianten zonder sluiting. Hiermee draag je de polo op een nette, sportieve of stoere manier. Daarbij zijn ook gebreide polo’s weer helemaal in de mode. Deze variant is iets dikker dan de standaard polo, maar toch lichter dan een trui. Hierdoor is ‘ie perfect op zonnige lentedagen, maar ook geschikt voor wisselvallig weer. Of je nu kiest voor een polo met of zonder knopen, effen of met een patroon - de mogelijkheden zijn eindeloos met dit veelzijdige kledingstuk.

3. Chino's voor op het terras

Switch jij het liefst van zakelijk naar casual in een handomdraai? Met een chino ga je hoe dan ook voor een verzorgde look. Zo ga je van kantoor direct door naar het terras, en ben je altijd verzekerd van een stijlvolle look. Het hoge draagcomfort van de chino zorgt ervoor dat je ‘m elke dag aan wil. Ga voor een nette, casual look dit voorjaar door hem te combineren met een fijn T-shirt en (basic) sneakers of loafers. De perfecte outfit voor het terras.


Meer outfitinspiratie voor op het terras? Je leest het hier.


4. Voorjaarsjassen: lichtgewicht jacks

Lichtgewicht jacks, waaronder softshell jacks en bodywarmers staan hoog op onze favorietenlijst. Waarom? Omdat softshell jacks (over het algemeen) waterwerend zijn. Dat is pas handig met die onverwachte voorjaarsbuien. Ook de bodywarmer is een stijlicoon. Voor de frisse dagen met een hoodie en warme dagen met een T-shirt. Ideaal als je een jas zoekt voor het voorjaar en het al gauw te warm hebt. Ga voor neutrale kleuren zodat ze makkelijk te combineren zijn met iedere outfit.

5. Lente schoenen: de loafers

Dit jaar zijn loafers weer volop in trek. Deze stijlvolle schoenen zijn zomers en comfortabel, en vormen dan ook de ideale keuze voor zowel het voorjaar als de zomer. Of je nu gaat voor een casual look of een chique outfit, er is altijd een geschikte loafer te vinden die jouw outfit afmaakt. Tegenwoordig wordt de loafer ook steeds meer gedragen onder trouwpakken, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse gelegenheden.


Wil jij iets netter dan de softshell? Ga voor een manteljas! Wij laten je onze favoriete mantels zien.


6. De lente sneaker voor elke outfit

Lichte schoenen passen bij elke outfit en zijn onmisbaar voor de lente. Ga voor een effen sneaker met een strak design. Dit is ideaal in iedere garderobe! Deze schoenen kan je bijna overal bij dragen. Zelfs wanneer je iets formeler gekleed gaat. Ideaal!

7. Handige musthave: de pasjesportemonnee

De miniwallet van het merk Secrid mag je ook niet missen deze lente. Waarom? Nou… hij is compact én veilig voor al jouw betaalpassen. En dat ook nog eens op een uiterst stijlvolle manier! Hoog tijd dus voor ‘n nieuwe portemonnee.